Psziché

A férjem anyja – barátnő vagy ellenség?

Régóta halogatott témákról is szól a Nők Lapja Psziché legfrissebb száma, melyet Akovács Éva főszerkesztő ajánl.

A férjem anyja – barátnő vagy ellenség?

A férjünk anyjáról szóló témát régóta halogatjuk: kényes ügy, kevesen vannak, akik vállalják a véleményüket fotóval, névvel. Adott egy nő, akit ugye szeretnünk kellene, hiszen családtagunk lett, szerelmünk legközelebbi rokona, gyermekünk nagyanyja. Ám sajnos nincs mindenki olyan kivételezett helyzetben, hogy az anyósa a legjobb barátnője is. A cikkek készítése közben rengeteg történetet osztottak meg velünk nők és férfiak is, melyekből látszik, hogy sok kapcsolatot bonyolult játszmák, régóta rögzült szerepek nehezítenek. A féltékenység, a „ki irányít kit” kérdése szinte mindig felmerült. Hallottunk irigylésre méltó, tiszteleten, szereteten alapuló kapcsolatokról is. És olyanokról is, amikor éppen a kedves mama volt a válóok. Hogy melyik életútért ki a felelős, kinek tudható be a jó vagy a rossz viszony, egy kívülállónak nehéz eldönteni. A tanulságot viszont más kapcsolatából könnyebb levonni, ezért jó olvasást, jó tanulást…

 

 

Ha hasonló problémád van, orvost, lelki kapaszkodót keresel, írj nekünk a psziche@sanomamedia.hu e-mail címre, segítünk!
Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/pszichemagazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top