Nő vagyok

Híresek, szépek, gazdagok, de van csúf egy titkuk – celebek fertőző nemi betegségekkel

A tökéletes külső és az irigylésre méltó életmód sokszor csak díszlet és álca, amely mögött ugyanazok a gondok és problémák emésztik a hírességeket, mint bármelyik hétköznapi embert. Sőt sokszor még olyanabbak… Itt van például egy sor celeb, aki – talán a hírnevükkel járó zajos társasági életük közben, amit sokuknál nyugodtan nevezhetünk kicsapongásnak is – elkapnak ilyen-olyan csúf nemi betegségeket egymástól, és tovább is adnak, amint alkalom kínálkozik…

 

Biztos te is megirigyled néha a sztárok életét: dicsfény, hírnév, medencés villák, hatalmas partik és híres barátok – a sok szeretőről és szexre vágyó rajongóról nem is beszélve. Azért van ennek az életnek egy árnyoldala is, amiről nem szívesen beszélnek nyilvánosság előtt. Ilyenek például a rapid randikon beszerzett nemi betegségeik is, amiket ráadásul sokszor öntudatlanul terjesztenek partnereik között. A hosszú listából lássunk most néhány nagyobb nevet, akiknek dolguk akadt a bőr- és nemibeteg-gondozóban.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Olvass még több cikket az intim egészségről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top