Aktív nyár 2017

Legjobb hétvégi program gyerekeseknek

A hétvégén utoljára vehettek részt a lurkókkal a Gyerek Szigeten, ahol Szalóki Ági is fellép, és még két másik szuper programot is ajánlunk.

Gyerek Sziget

Zene és még több zene zárja az idei Gyerek Szigetet, emellett pedig a környezettudatosságot is igyekeznek a szervezők “beoltani” a gyerkőcökbe: a legkisebbek kartondobozokból álmodhatnak meg mindenféle játékot és bútort. Futurobi, a jövőből visszajött kis robot segítségével megtanulhatják a kicsik, hogy ha most nem védjük meg a környezetünket, akkor a jövőben élhetetlen lesz a bolygónk.
Június 29-én 15.00-kor a Gyerek Paradicsomba egy játékos zöldségmesélésre, beszélgetésre várják az érdeklődőket. Az Alakuló Réten a Mesés Lovasudvarban látható lesz majd ifjú lovasok bemutatója, zenés lovas mesejáték, lovagolhatnak, etethetnek paripát a lókedvelő lurkók.
További részletek, itt!

Vaskakas Bábszínház

Mese a magányról, a kirekesztettségről és a másságról. Meg az elfogadásról… A Hanyistók, avagy a grófkisasszony és a lápi szörny története című gyermekelőadást nézhetitek meg a Vaskakas Bábszínház előadásában, június 29-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Tündérfesztivál

Június 28-án szombaton Sopron kínálja a legjobb programot a gyerekeknek, ugyanis 7. alkalommal rendezik meg a Tündérfesztivált. Ez a Lőverek – a Fertő–Hanság és a harkai síkvidék tündéreinek és manóinak – ünnepe, amire meghívják a környékbeli embergyerekeket is. A szervezők sok játékot, mesét, táncot, arcfestést, hempergőt és törpelovakat ígérnek…

fotó: Gyerek sziget
Fotó: Gyerek Sziget

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top