Női napozó

Csináld magad: nyári frizurák

Nyaralás alatt szeretnénk a legjobb formánkat hozni, de nincs időnk sokat babrálni a hajunkkal. Mi most négy gyors és mutatós frizurát mutatunk.

Csavart tűzött

Csináld magad: nyári frizurák

Ebben a frizurában az a jó, hogy már fül alá érő hajból is meg lehet csinálni, de minél hosszabb, annál mutatósabb lesz. Nem kell megmosni a hajunkat hozzá, sőt akár a strandon ülve is megcsinálhatjuk. Frissen mosott hajnál előfordulhat, hogy a tincsek kicsúsznak, ezért érdemes belakkozni. 

A feladat egyszerű: a hajat 4-6 vastagabb tincsre osztjuk, majd egyesével, jó erősen feltekerjük a tincseket és a tarkónál hullámcsattal megtűzzük.

Nehézségi fok: könnyű

Elegáns expressz

Csináld magad: nyári frizurák

A hatvanas éveket juttatja eszünkbe ez a frizura, ami szinte megköveteli az orchidea díszt. Hátközépig érő hajból mutat igazán jól, hogy a kontyrész kellően nagy legyen. 

Így készül: A fül mögött vegyünk egy-egy tincset, majd gumizzuk szorosan a fejünkhöz. Ha ezzel megvagyunk, a copfot szedjük ketté, és csináljunk kis fonatot. A haj többi részét a végétől 10-15 centire gumizzuk össze, majd csatoljuk fel. Igazítsuk el, hogy habosnak tűnjön, majd a két befont tinccsel tekerjük körbe. 

Nehézségi fok: közepes

Tekert koszorú

Csináld magad: nyári frizurák

Az elmúlt években nagy divat lett a fej köré tekert hajfonat, ez egy villámgyors és nagyon egyszerű változat. A hajat a tarkónál válasszuk ketté majd mindkettőt szorosan tekerjük meg, és a tűzzük fel a fejtetőre. Arra érdemes figyelni, hogy csak akkor marad meg, ha jó szorosan tűzzük.

Nehézségi fok: könnyű

Hagyományos koszorú

Csináld magad: nyári frizurák

Az előző frizura hagyományos változata, ami akkor mutat igazán jól, ha kicsit kócos. A hajat válasszuk ketté, majd fonjuk be és fűzzük fel. Ennyi! 

Nehézségi fok: könnyű

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top