Női napozó

Valóra vált egy álom: megnyílt a sellőakadémia

Gyerekként sokat ábrándoztam arról, hogy sellőként lubickolok a vízben, halfarkat növesztek, és halakkal, rájákkal, rákokkal énekelek-táncolok a tengerfenéken. Ilyenkor mindig kifröccsentettem a fele kád vizet.

Ezt az álmot valósították meg a Fülöp-szigeteken, ahol kis- és nagylányok műanyag halfarkakat növesztve lubickolnak a habok között. A csupán 37 dolláros óra elején a diákok örömmel öltik fel a rikító színű műanyag uszonyokat és a bikinifelsőt, majd eggyé válnak a tengerrel. Ha elfáradnak, kimásznak a partra, ahol büszkén pózolnak a meglepett turisták kamerái előtt. Pont mint a mesékben!

Valóra vált egy álom: megnyílt a Sellő Akadémia

A cuki kislányok képeit nézegetve, sok pici tengeri tündért láthatok úszkálni és búvárkodni. Milyen nosztalgikus! Sajnos már kinőttem a hableányos fantáziákból, ezért kissé bizarrnak tartom, hogy nemcsak gyerekek fizetnek be az órákra, hanem fiatal nők és férfiak is hódolnak az új divatnak. De ha vámpírnak vagy zombinak lehet öltözni, akkor hablegénynek miért ne? Azért meglepődnék, ha a Balatonból váratlanul felbukkanna egy fiúsellő!

Valóra vált egy álom: megnyílt a Sellő Akadémia

Ha jobban belegondolok, a mesébe illő hobbinak több haszna is van: nemcsak úszni tanulnak meg profin a sellődiákok, de szabad tüdős merülésre is oktatják őket. Persze a legfontosabb, hogy egy gyerekkori álom valóra válhat.

Valóra vált egy álom: megnyílt a Sellő Akadémia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top