Női napozó

Mit pakoljak a bőröndbe utazáskor?

Az első alkalommal biztosra akarsz menni, hogy mindene meglegyen a babának. Otthon már hozzászoktál a napi menethez, és most egy teljesen új helyen kell megoldanod. Elhiszem, hogy izgulsz és bizonytalan vagy, mit is kéne becsomagolnod. Az útmutató a baba nélkül utazóknak is praktikus tanácsokkal szolgál

Legszívesebben az egész házat felpakolnád? Én azt tettem tavaly.

A tavalyi volt a lányunk első nyara, s hogy beférjenek a nyaralós cuccok a kocsiba, vettünk egy kombi Volvót, még így is csurig volt a csomagtartó. Vittünk kiskádat, babakocsit, ilyen izét olyan bigyót, meg a férjem horgászfelszerelését. A gyerek miatt leadtunk az igényeinkből: Nekem feleannyi csomagom volt, mint a lányomnak, a férjem meg otthon hagyta a szuper horgászszékét.

Így utólag elmondhatom, kicsit ráparáztam a tavalyi nyárra. Cserkészek mondjuk egymás között, hogy fogkefe legyen nálad, minden mást lehet kölcsönkérni. Na, azért ne ilyen lazán vágj neki gyerekkel a nyaralásnak, de nem is kell rágörcsölni!

Én hogy készülök?

Mindig is hittem a listákban, tavaly is írtam párat. Sikeres volt, semmit nem kellett utólag megvenni a boltban.
Gondolatban végigmentem a napirendünkön, és mindent bepakoltam, ami ilyenkor kelleni szokott. A legrosszabbra készültem. (Leönti, lehányja, lefossa, KÉTSZER!)

Mit pakoljak a bőröndbe utazáskor?

Ruhák
– 1 szett/nap:  ez lehet kisgatya + póló vagy ruha
– pótruhák, vész esetére feleannyi, mint ahány napra megyünk. 
– estékre hosszú nadrág, 2-3 db
– pulcsi több vastagságban
– zokni attól függ, mennyit használtok, vagy minden napra rakj be egy párat vagy többet
– esős időhöz esőruha

Cipők
– zárt cipő
– szandál
– gumicsizma
– strandolós papucs

És a többi cucc? Tudd meg a  Kölyökfoglalkoztató blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top