Nyereményjátékok

Oázis a hétköznapokban…

Hévíz szívében található a mediterrán hangulatú exkluzív gyógy-, és wellness szálloda, a Hotel Európa Fit****, amely széleskörû és magas színvonalú szolgáltatásaival szívesen várja minden korosztályból vendégeit.

A szálloda, amely 2000 májusában fogadta első vendégeit, 236 szobával rendelkezik. Kínálatukban találunk: egyágyas, kétágyas, összenyitható, mozgássérült, családbarát apartszobákat, valamint junior és senior apartmanokat. A szobák klimatizáltak, káddal/zuhanyzóval, hajszárítóval, saját széffel, telefonnal, műholdas televízióval, mini bárral felszereltek és mindegyikhez erkély vagy terasz tartozik.





A szálloda minden szolgáltatást biztosít a gyógyulni és pihenni vágyóknak.
A hagyományos fürdőkúra mellett szakorvosi vizsgálat és konzultáció után vehetik igénybe azokat a kezeléseket, amelyek a mozgásszervi betegségek gyógyulását segítik elő. Napjainkban számos kedvezőtlen hatás éri az embereket, így a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak is számtalan lehetőséget kínálnak az egészséges életmód kialakításához. Az életmód változtatásához kaphatnak tanácsokat, amelyhez szakemberek diétás szaktanácsadására is számíthatnak. A rekreációs központ finn szaunákkal, gőzfürdővel, frigidáriummal (hűtőkamra), gyógymedencével, élményfürdővel, belső-külső úszómedencével és több különlegességgel kényezteti a fürdőzőket.





Aktív pihenésünket kezdhetjük akár reggeli úszással vagy vízigimnasztikával a szabadtéri medencében. Ha kedvünk van, megmártózhatunk az élményfürdőben és a pezsgőfürdőben, illetve szaunázhatunk is. Kipróbálhatjuk a kínai kultúrkörből eredő Chi Kung gyakorlatokat, amely segítségével energiarendszerünk töltődik fel vagy választhatjuk a gyors gyaloglást (power-walking) a hévízi tó körül. S ne feledkezzünk meg az „Öt Tibeti” jógagyakorlatsorról sem, amely az örök fiatalság titka.

A szálloda Gyöngy Szépségintézetében Thalassoterápiás testkezeléssel előkészítjük a bőrt a nyárra, a napozásra. A tengeri só, az alga, a tengeri iszap méregtelenít, tisztít, bársonyossá és feszessé teszi a bőrt. Az arcbőr mélytisztítása is nagyon fontos az első napfürdő előtt, nem csak nőknek, bizony a férfiaknak is. A kozmetikai kezelések hatását fokozhatjuk infraszaunázással is. Továbbá mindenkit szeretettel vár a szálloda gyógycentruma, relaxáló, olajos aromafürdővel, regeneráló masszázsokkal és egyéb gyógyászati kezelésekkel.

Ajánlataink között mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Szívesen látjuk a családokat. Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy együtt pihenjen három generáció. A nagyszülők, szülők, gyermekek egészen biztos, hogy örömmel gondolhatnak vissza a Hotel Európa Fit-ben eltöltött időre, mert szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek legyen ideje a regenerálódásra, a szórakozásra, sportolásra és egymásra. Amíg a felnőttek a napi egészségmegtartó programjukhoz szükséges kúrákon vesznek részt, addig a gyerekeket a játszószoba, gyermekprogramok, a szálloda kertjében található fa játszótér várja. (Gyermekkedvezmény: a nyári szezonban, amennyiben a gyermek a szülőkkel közös szobában lakik: 10 éves korig szállás ingyenes, amennyiben a szülők félpanziót foglalnak, a gyerek részére a félpanziós ellátás is ingyenes, 10-14 éves kor között: a pótágy árából 50% kedvezményt biztosítunk).

Európa Éttermünkben kiváló szakácsaink gondoskodnak arról, hogy a magyaros, a nemzetközi és reformkonyha, valamint az egészséges életmódhoz tartozó kímélő ételek zamatos ízei kerüljenek az asztalra. Ami pedig az estét illeti, a Galéria Kávézóban hangulatos élőzene és koktélkülönlegességek várják kedves vendégeinket.





Nyár közepétől új „Acapulco pool” medence is kényezteti vendégeinket, amely 270 m2 vízfelülettel, csobogókkal, sziklaszigettel, élményelemekkel csalogat mindenkit. Az új medence, amely a gyermekes családok külön szigete, a szálloda élményfürdőjével, fedett és szabadtéri úszómedencéjével a jövőben még teljesebb kikapcsolódást és felüdülést biztosít mindhárom generáció számára.

Hévíz és környéke látnivalókban gazdag, a Hévízi-tó Európa legnagyobb gyógyító erejű melegvizű tava. Különösen mozgásszervi problémák kezelésére ajánlott. Ennek köszönhető, hogy Hévíz híres fürdőváros lett. Részt vehetnek szervezett programokon, de az egyéni kirándulásokhoz is bőven találnak ajánlatokat. A Balaton közelsége, festői szépsége mindenki számára megnyugtató élmény. Ne felejtsük el! Ez a néhány nap értünk van, érezzük jól magunkat és csak azt tegyük ami örömet okoz, jól esik. Hiszen csak így van értelme elszakadni a hétköznapokból, ahová e néhány kellemes nap után újult erővel és energiával teli térünk vissza, hogy a legjobb formánkat hozzuk.





Szeretettel várunk minden kedves vendéget hosszabb-rövidebb időre is. Szállodánk garancia arra, hogy Ön jól érezze magát nálunk, és teljes megelégedéssel távozzon tőlünk.

Reméljük, hogy mielőbb találkozunk a Hotel EURÓPA Fit****superior szállodában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top