Nyereményjátékok

WELLNESS NÍVÓDÍJAK HÉVÍZEN

A hangulatos kisváros központjában, a híres hévízi tófürdõtõl mindössze 500 m-re található az a két szálloda, amelyek a 2005-ös évben a Magyar Wellness Társaság Nívódíjában részesült.

A 4,6 ha arborétumszerű parkban elhelyezkedő NaturMed Hotel Carbona az „Év wellness szállodája”, a Hotel Európa fit Gyöngy Wellness- és Szépségintézete pedig az „Év szépségintézete” rangos elismerést vívta ki magának.

Az arborétumszerű parkkal körülvett NaturMed Hotel Carbona**** mintegy




1000m2 felületű fürdőparadicsoma gondoskodik arról, hogy a vendégek a szállodában élvezhessék a fürdőzés minden örömét. A szálloda legfőbb előnye abban rejlik, hogy egy helyszínen tudja magas színvonalon nyújtani a gyógyászati és wellness-vital kezeléseket. Méltán népszerű az idelátogató vendégek körében a különféle élményelemekkel felszerelt szabadtéri élményfürdő napozókerttel és gyerekmedencével, az egyedi stílusú fedett termálfürdő és a fedett uszoda a szauna-szigettel, mely méreteivel kiemelkedik a hazai és talán az európai wellness-hotelek kínálataiból is.

Az új terápiás részlegben 26 féle masszázs (lazító, stresszoldó, frissítő, energizáló, izomlazító masszázsok), különféle kényeztető pakolások, illóolajos és fényterápiás fürdők, valamint a thalasso terápiás fürdők és kezelések teszik teljessé a kínálatot.












 


 


 


 




A Hotel Európa fit****superior vendégei igazán elkényeztetett helyzetben




vannak. Ha szépségápolás, kényeztetés és pihenés céljából a szállodába érkeznek, garantáltan a legjobb helyen járnak. Számos hotel szépségápolási kínálata közül a Gyöngy Wellness- és Szépségintézet palettája a legszínesebb.

Specialitásunk a testkezelések rendkívül sokrétű, professzionális alkalmazása, amellyel piacvezetők vagyunk a szállodai szépség- és wellness kínálatok között.
S hogy mit is ajánlunk?

Testet-lelket melengető fürdőzést a termálvízben, hűsítő csobbanást az Acapulco-élménymedencében, pezsgőfürdőt, külső-belső úszómedencét, frissítő szaunavilágunkat! A klasszikus hévizi kezelések, a távol-keleti masszázs-technikák, az aroma- és thalassoterápia, yumeiho, ayurveda, méregtelenítő és vitalizáló testkezelések mind-mind kényeztetnek!
A Hotel Európa fit****superior minőséget, kényelmet és felhőtlen kikapcsolódást ígér!











 


 


 


 



 


Látogasson el Hévízre és kényeztesse magát!

NaturMed Hotel Carbona****, 8380 Hévíz, Attila u. 1.
Tel: 83/501-500, hotel@carbona.hu
www.carbona.hu


Hotel Európa fit****superior, 8380 Hévíz Jókai u. 3.
Tel: 83/501-100, sales@europafit.hu
www.europafit.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top