Nyereményjátékok

Nagy Rock & Roll





A Nagy Hazai Házibuli Lemez készítője, a legendás B. Tóth László új slágergyűjteménnyel jelentkezik. B. Tóth összeválogatta minden idők legnagyobb rock ’n roll slágereit és a 45 fantasztikus felvételt Orbán „DJ Mix” Tamással összemixelték egy albumra.


A Nagy Rock ’n Roll Lemez értelemszerűen a rock ’n roll hőskorát eleve­níti fel egy rendkívül mai mixben, mely minden korosz­tályt elbűvölő, fergeteges bulihangulatot varázsol elénk.


A véget nem érő mixben olyan halhatatlan előadók felvételei kaptak helyet, mint : a Hungária, a Dolly Roll, Little Richard, Shakin’ Stevens, Cherry, Bill Haley, Brenda Lee, Carl Perkins, Louis Prima, Bobby Lord, Cliff Johnson, Conway Twitty, Peggy March, a The Sweet, Komár László, Terry Stafford, Ned Miller, Fats Domino, Ronnie Self, Bruce Channel, Manfred Mann, a 1910 Fruitgum Company, Paul Anka, a The Swinging Blue Jeans, a The Johnny Otis Show, Marty Robbins, Eddie Cochran, Wanda Jackson, a Bergendy, Jerry Lee Lewis, Dion, Dave Edmunds, Tommy Steele és a The Collins Kids.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top