Nyereményjátékok

TÚL A SÖVÉNYEN

Itt a tavasz, Verne, a teknõc, és erdei barátai felébrednek téli álmukból, és indulnának élelmet gyûjteni jövõ télre. Igen ám, de valami szörnyûség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi.







Nagyításhoz kattints a képre!

Hanem a SÖVÉNY.
A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat, és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van. Hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület. A lakópark.

Kis barátaink már éppen pánikba esnének, sőt, Ozzie, az oposszum már a halál gondolatával játszik, amikor felbukkan a felmentő sereg a nagydumás, dörzsölt mosómedve, Stikli képében. A ravasz koma szerint a sövény túloldala maga a Paradicsom – hiszen telis-tele van finomabbnál finomabb csemegékkel, melyet az emberek direkt nekik készítenek ki a házuk elé hatalmas, fényes fémdobozokban.

És megindulnak az izgalmas zsákmányszerző akciók, csakhogy hamarosan felbukkan egy hisztis háziasszony, egy profi féregirtó, és egy irtó mérges mackó is…















 


 


 



A DreamWorks új számítógépes animációs filmje zseniális figuráival, hajmeresztően izgalmas akciójeleneteivel és racooncátlan humorával azonnal leveszi a lábukról a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Színes, szinkronizált amerikai animációs családi film








Magyar hangok:

Stikli

…………Czvetkó Sándor
Verne ……… Csankó Zoltán
Hami …………Kerekes József
Stella ……… Györgyi Anna
Ozzie…………Tahi Tóth László

forgatókönyv: Karey Kirkpatrick, Len Blum, Lorne Cameron, David Hoselton
zene: Rupert Gregson-Williams
dalok: Ben Folds
producer: Bonnie Arnold
executive producer: Bill Damaschke
rendezte: Tim Johnson, Karey Kirkpatrick









Eredeti cím: Over The Hedge
Gyártó: Dreamworks, 2006
Internet cím: www.uipduna.hu
Hossza: 83 perc
Hang: Dolby Digital/DTS/SDDS














 


 


 


 


Országos bemutató: 2006. július 6.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top