Nyereményjátékok

Rauch IceTea

A nyári hõségben jól esik egy kis felfrissülés. Kóstold meg a zamatos Rauch IceTea-t!

ICE TEA
Jéghideg felfrissülés.











Gyümölcsösen friss. Frissítõen hűvös. A jeges szomjoltó ital még a legforróbb problémákat is jéghidegen megoldja. A Rauch IceTea a hagyományos üdítõitalok és limonádék természetes alternatívája. Valódi tea. Valódi gyümölcs. Valódi Rauch.







Természetes, élénkítõ hatás.

A Rauch IceTea készítésekor frissen szedett ceyloni feketetea-leveleket hagyományos módon forráznak le, melynek eredményeként teljesen elõjönnek a tea aromaanyagai, és jellegzetes ízélményt nyújtanak. A citrom és az õszibarack ízeivel finomított magas gyümölcstartalom adja meg a Rauch IceTea italainak a valódi gyümölcslé természetes ízét.


 







Zamatos. Pezsgõ. Jeges.

A Rauch IceTea gyümölcsös hűsítõ. Forró helyzetek. Izzó pillantások. A 0,5 literes eldobható mûanyagpalacktól és a 0,33 literes dobozos csomagolástól az 1,0 literes TetraPak dobozon keresztül a 2 literes gazdaságos csomagolásig a legváltozatosabb kiszerelésekben.






A trendi sikerital sportoláskor, otthon vagy utazás közben, sõt a vendéglátásban is egy forró ajánlat: a 0,33 literes attraktív üvegpalackba töltött italt Rauch IceTea pohárban jégkockával szervírozzuk. A Rauch IceTea viharosan hódította meg a piacot, és jelenleg Magyarország legkedveltebb jeges tea üdítõitala, hiszen minden második Magyarországon vásárolt IceTea a Rauch terméke.


 



 


 








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top