Nyereményjátékok

LÁNY A VÍZBEN





Egy hétköznapi férfi (Paul Giamatti) életében egyszer igazi hőstett hajt végre: megment egy nőt (Bryce Dallas Howard). Hamarosan kiderül, hogy a ház medencéjéből partra húzott áldozat nem e világból való: ő egy gyerekmese varázslatos szereplője, aki mindenáron szeretne visszajutni eredeti otthonába. A férfi és háza többi lakója segíteni próbál, ám eközben kénytelen szembenézni a kellemetlen igazsággal: ők mindannyian ugyanabból a meséből származnak. Mit tehet ilyenkor egy újdonsült mesehős, akinek eredetileg házmester a foglalkozása?

Megpróbálja megmenteni új ismerősét azoktól a borzasztó lényektől, akik üldözik, megpróbálja megakadályozni, hogy visszatérjen a mesébe, és megpróbálja bevallani neki, mennyire megszerette, amióta közös történetbe keveredtek…

A hatodik érzék, A sebezhetetlen és A falu rendezője korábbi filmjeinek fordulatos története és misztikus hangulata rabul ejtette a nézőket, és hatalmas sikert aratott. Ezúttal a Kerülőutak főhősével forgatott.







Színes, feliratos









 



 


 


 


 


 







Főszereplők:

• Paul Giamatti
• Bryce Dallas Howard
• Ethan Cohn


Zene: James Newton Howard.
Fényképezte: Cristopher Doyle
Látvány: Martin Childs.
Írta és rendezte: M. Night Shyamalan



Mozibemutató: 2006. szeptember 7.
Eredeti cím: Lady in the Water
Gyártó: Warner Bros.

Játékidő: 110 perc

www.lanyavizben.hu

Forgalmazza az InterCom


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top