Nyereményjátékok

Fodrászat.com

A http://www.fodraszat.com megújult tartalommal, érdekes cikkekkel, nyereményjátékokkal, szavazással várja a szépségipar iránt érdeklõdõ látogatókat.

Itt mindent egy helyen megtalálhatsz, akár szakmabeli, akár fodrászhoz járó vendég vagy.

Ízelítő a kínálatból:
• Fodrászkereső- és fodrászlista
• fodrásziskolák, termékek- és újdonságok a piacon,
• nyereményjátékok
• kollekciós frizurák és trendek bemutatója.


A szépségiparban érdekelteket állásajánlatok, továbbképzés-kereső, szakboltok listája várja.

Kérdéseidet, kételyeidet a fórumban megoszthatod másokkal is.
Márciusi nyereményjátékunkban kiváló minőségű TIGI hajápolási termékeket nyerhetsz.






Metaforikus értelemben a TIGI egyfajta stílus, gyakorlatban egy sikeres, professzionális hajápoló termékcsalád márkaneve.
Referenciaértéke egy névvel fémjelezhető: Anthony Mascolo, aki a híres Mascolo fodrász dinasztia legfiatalabb fivére. Több mint 3 évtizedes tapasztalattal a háta mögött, jelenleg a TIGI kreatív igazgatója és a cég frontembere.
 




Az első TIGI sampon 1977-ben jelent meg a professzionális hajápoló termékek piacán. Azóta folyamatosan bővül a termékek köre, melyeket eredetileg a művészeti csoport kreatív színpadi munkájához fejlesztettek ki. A 80-as évek közepén a gyártást az USA-ba helyezték át. Egymás után dobják piacra az Essensuals, a Bed Head, a Catwalk, utoljára pedig az S-factor termékcsaládokat. A TIGI termékskáláját az utóbbi években sikeres testápoló és make-up termékek egészítik ki. Mára a TIGI Haircare az egyik leggyorsabban növekedő független, hajápoló szereket gyártó cég a világon. A cél ma is: még jobb termékek, elégedett vevők. 
A TIGI minden évszakra nyújt megoldást a hajra.
A tavaszvárás jegyében, a hidegtől



megtöredezett haj kényeztetését első körben vitaminokkal dúsított hidratáló samponnal pakolással kezdjük (Bed Head Self Absorbed sampon és kondicionáló),







majd a fénytelen, gubancos hajat pakolással ápoljuk.(Catwalk Oatmeal&Honey kondicionáló).








Problémás fejbőrre, a gyakran zsíros hajra, próbálja ki feltétlenül a hűsítő borsmentás pakolást. (Bed Head Treat Me Right pakolás).










Gyakori hajmosáshoz, vagy sűrű uszoda látogatáshoz, proteinben és hidratáló anyagokban gazdag kondicionáló sprayt ajánlunk, amit nem kell leöblíteni a hajról, elég csak ráfújni a hajra és lazán átfésülni.
(S-factor Papaya spray)








Törekedjünk arra, hogy hajformázáskor és a frizura befejezésekor is ápoló hatású hatóanyagokban gazdag terméket használjunk, ami nem szárít, könnyen kimosható a hajból és persze nem ragad. Fontos, hogy a töredezett, szétnyílt hajvégeket hajfény szérummal ápoljuk, még akkor is, ha a fodrászunk a vágást javasolja. A hajvégápoló olajat nedves és száraz hajra is kenhetjük.
(S-Factor Dream Drops)

Bővebb információt a honlapunkon találhat:
http://www.fodraszat.com
Klikkelj rá!








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top