Nyereményjátékok

Colgate Sensitive: Hatékony megoldás érzékeny fogakra

Sokan érzünk hirtelen, éles fájdalmat fogainkban étkezés, ivás közben – ez a fogérzékenység jele lehet. Van rá megoldás?

Mi okozhatja a fogérzékenységet?
Az íny visszahúzódása vagy a fogzománc kopása után a fog belső állománya (dentin) szabaddá válik. A dentin mikroszkópikus csatornák ezreiből áll és idegvégződéseket tartalmaz. Hideg, meleg vagy tömény édesség folyadékmozgást indít a dentincsatornákban, amely ingereli az idegvégződéseket kellemetlen érzést és fájdalmat okozva.

Hogyan hat a Colgate Sensitive Multi Protection és Whitening fogkrém?
A benne levő kálium-citrátnak köszönhetően közvetlen a fogakon fejti ki hatását: behatol a dentincsatornákba és az idegek ingerületvezetését gátolva hatékonyan csökkenti a fájdalmat.


Különleges fogkefét kell használnom, ha érzékenyek a fogaim?
A fogérzékenység egyik kiváltó oka lehet a zománc kopása vagy az íny visszahúzódása, amelyet erős sörtéjű fogkefék használata okozhat. Ezért a fogorvosok lágy vagy extra lágy sörtéjű fogkefe használatát javasolják (pl. Colgate 360° Sensitive fogkefe). Ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje fogait túl erősen!

Miért használjak Sensitive szájvizet?
A szájvízzel való öblögetés segít, hogy a fogmosás jótékony hatása hosszabb ideig tartson. Gátolja a kellemetlen lehelet kialakulásását miközben segít a foglepedék és fogkő kialakulásának megelőzésében.


Ismerje meg az új Colgate Sensitive termékcsaládot!






A Colgate Sensitive Multi Protection fogkrém gyors enyhülést nyújt a fogérzékenységre és antibakteriális hatása révén küzd a fog- és ínyproblémák ellen.





A Colgate Sensitive Whitening fogkrém gyors enyhülést nyújt a fájdalomra, miközben kíméletes fehérítő rendszere révén eltávolítja a fogelszíneződéseket, hogy fogai fehéren ragyogjanak.







A Colgate 360° Sensitive fogkefe gyengéd, ugyanakkor teljeskörű tisztítást biztosít az érzékeny fogúak számára.






A Colgate Plax Sensitive szájvíz nagyszerű íze hosszan tartó, friss leheletet biztosít, és még a nehezen elérhető helyeken is segít tisztítani a fogközöket.


Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
www.erzekenyafogam.hu
1117 Budapest, Hauszmann A. u. 3/a
Információs kék szám: 06 40 180 261

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top