Nyereményjátékok

THAIFÖLD, a mosoly országa

Thaiföld Délkelet-Ázsia gyönyörû titkokat ígérõ álomvilága, a Best Reisen téli kínálatának egyik legkedveltebb úti célja:




A szilveszteri időszaktól kezdődően március közepéig indítjuk programjainkat, utasaink a Malév közvetlen menetrendszerinti járatával utazva, 7-11 éjszakás turnusokban tölthetik el pihenésüket Pattaya, Phuket, Koh Samui, Hua Hin, Koh Lanta és Phi Phi csodás üdülőhelyein!
Utasaink kényelméről magyar nyelvű telepített idegenvezetőink gondoskodnak. Üdülőprogramjaink mellett számos körutazás és kombinált túra közül is választhatnak. Továbbra is szervezzük thai üdüléssel kombinált rövid körutas programjainkat a délkelet-ázsiai régióba, olyan kuriózumnak számító csodás helyekre, mint Szingapúr, Hong Kong, Vietnám, Laosz, Burma és Kambodzsa.
Hadd adjunk egy kis ízelítőt Thaiföld vallási és kulturális emlékeiből, a thai népszokásokból, a pálmafákból és a szikrázó napsütésből!

A túlnyomó részben buddhista vallású thaiföldiek a vallást hívják segítségükre mindennapos problémáik elviseléséhez: a buddhista filozófia alapja, hogy mindig őrizzük meg mosolyunkat. Utazásunkról hazatérve ezért gondolunk vissza úgy Thaiföldre, mint a mosolygós és kedves emberek országára.





A keleti metropolisz, Bangkok, vagy ahogyan a thaiok nevezik fővárosukat, Krung Thep, mágnesként vonzza a turistákat. Bangkok igazi kincse a Grand Palace, a Chakri-dinasztia ősi királyi palotája. A palota szívében álló Smaragd Buddha templomában üldögélő jádeszobrocskához számos csodát kötnek a thaiföldiek. Bangkok legfőbb nevezetessége a két hatalmas szobor, a Fekvő és az Arany Buddha.

Igazi turistacsemege a város úszó piaca, ahol minden a vízen zajlik. Ha leszáll az este, egy másik világ nyílik meg előttünk. Bár sokan elsősorban a go-go bárokra gondolnak, ha Bangkok éjszakai életéről van szó, Thaiföld fővárosában számtalan színvonalas szórakozóhely közül választhatunk. Érdemes ellátogatni Nakhon Pathomba is, amely a világ legmagasabb, 116 méteres buddhista emlékművének ad otthont.

Pattaya Bangkoktól délre fekvő üdülőváros, szikrázó éjszakai forgataga, éjszakai piaca, bárok és klubok színes kavalkádja, show műsorok gazdag választéka tette a thaiföldi szórakoztatóipar központjává. Az ország paradicsomi szigetvilága Phuket és Koh Samui.







Phuketet
a „Dél Gyöngyének” is nevezik, vitorlázási és búvárkodási lehetőségeinek köszönhetően az ország egyik legnépszerűbb üdülőhelye.




Patong Beach a leginkább nyüzsgő és híres partszakasza, ahol zsúfolt piacok, szórakozóhelyek, bárok, bevásárlóközpontok várják a kíváncsi utazókat.


Koh Samui
megtestesíti egy klasszikus trópusi szigetről szőtt legmerészebb álmainkat is: buja, zöldellő kertek, kókuszpálmák otthona, ahol szinte belefulladunk az orchideák színorgiájába.


Thaiföld
a szuvenírek dzsungele, a megrögzött vásárlóknak igazi kísértés. Thai



selymek, pamutok, arany-, ezüst- és bronzáruk, porcelánok, drágakövek, ékszerek és kézimunkák tömkelege csábítja vásárlásra a turistákat.

Thaiföld legnagyobb meglepetései közé tartozik a különleges gasztronómia: helyi zöldségfélék, bambuszrügy, darált mogyoró, halolaj képezi az ételek alapvető hozzávalóit, melyet egzotikus fűszerekkel (chili, curry) és ízesítőkkel „bolondítanak meg”.

Ha Önt is rabul ejtette ez a varázslatos ország, ne habozzon felkeresni weboldalunkat- www.bestreisen.hu – ahol mindig aktuális akcióinkkal várjuk!












Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top