Nyereményjátékok

Mesterkurzus

Mesterkurzus - 2008. május 4. Hová tűnt a nyugalom? Félelem, szorongás, pánik Előadók: Popper Péter, Müller Péter, Heller Ágnes és Réz András

Immár öt éve, hogy elindult az időközben fogalommá vált Mesterkurzus rendezvénysorozat, amely az élet legfontosabb és legnehezebb kérdéseit járja körül Popper Péter, Müller Péter és alkalmanként két-két meghívott előadó segítségével. Szeretet, fájdalom, félelem, boldogság, sors, család, szex, párkapcsolatok – és még megannyi izgalmas probléma, amelyekben időnként mindnyájan elakadunk, s útjelzőket, kapaszkodókat keresünk.

Az elmúlt öt év kurzusain a legismertebb, leghitelesebb szakembereket hallgathatta meg és faggathatta ki a Mesterkurzus közönsége. Csernus Imre, Domján László, Feldmár András, Lux Elvíra, Bagdy Emőke, Csányi Vilmos, Czeizel Endre A. J. Christian – hogy csak néhány nevet említsünk a rendezvénysorozat szereplőinek hosszú, impozáns listájáról.

Megannyi különböző szakmai hátterű és karakterű gondolkodó, akik szívesen lépnek közös színpadra, mert tisztelik egymás különbözőségét – ahogyan a közönség is.

A Mesterkurzus szervezői és előadói ugyanis abban hisznek, hogy minden ember egyedi, ezért a legtöbb problémára nem létezik általános csodaszer – egy adott helyzetben mindenkit más gondolat, tanács, útmutatás indíthat el a lehetséges megoldás felé. Éppen ezért a kurzusokon négy karakteresen eltérő előadás hangzik el, s bár tudjuk, hogy minden vendégnek megvan a maga kedvence, aki a legközelebb áll a szívéhez, az igazi élményt mégis az jelenti, ahogyan a gondolatok sokszínűségéből a nap végére mindenkiben kialakul egy saját, egyéni összkép. Az Uránia Filmszínházban tartott, egész napos kurzusoktól mindenki mást kap, de mindenki rengeteg pozitív energiával feltöltődve távozik.

A Mesterkurzusnak talán éppen ezért van annyi, évek óta rendszeresen visszajáró vendége, és ezért töretlenül népszerűek a kurzusokból készült televíziós műsorok is.

A szervezőket is megdöbbentő méretű siker bebizonyította, hogy óriási igény van az élet gyakorlati problémáit érintő, hiteles, szórakoztató ismeretterjesztésre, ezért az előadások anyaga hozzáférhető könyv, CD és DVD formában is.

A Mesterkurzus sorozatról minden információ megtalálható a www.mesterkurzus.com weboldalon, ahol jelentkezni lehet a kurzusokra, megrendelhetők az eddig megjelent Mesterkurzus könyvek, CD-k és DVD-k, új szolgáltatásként pedig videóképeslapokat is lehet küldeni az előadások anyagából.

 

Következő kurzusunk: Május 4. – Hová tűnt a nyugalom? Előadók: Popper Péter, Müller Péter, Heller Ágnes és Réz András.

– Aggaszt a munkád, a párkapcsolatod, az egészségi állapotod?

– Rossz a közérzeted a mindennapok kiszámíthatatlansága és iszonyatos tempója miatt?

– Szorongást kelt benned a világ eseményeinek alakulása?

– Szeretnéd a félelmeidet legyőzni és a magad javára fordítani?

Akkor a május 4-i Mesterkurzus Neked szól! Szeretettel várunk!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top