Nyereményjátékok

MALLORCA- a spanyol nyár szigete

Kis szikla, így nevezik kedvesen a spanyol nyár és a Földközi-tenger legszebb szigetét, mely varázslatos tájaival mindig is vonzotta a változatosságra vágyókat. Nem hiába lett olyan hírességek kedvelt üdülőhelye, mint Claudia Shiffer vagy Michael Douglas. Mallorca napfényt, kristálytiszta tengervizet és remek szórakozási lehetőségeket kínál!

Mallorca a Baleár szigetcsoport legnagyobbik tagja. A sziget északi részén drámaian meredek sziklafalak, déli partján több kilométeres hosszúságban elnyúló finomhomokos partok terülnek el, körülöttük a végtelen nagy és kék tenger.
A klíma nagyszerű, évente hat hónapon át süt a nap, a tengervíz 25 fokos is lehet. Az öblök, a dűnék közötti kis strandok tökéletesek a vízi sportok élvezetére. A sziget belsejében teraszos kertek és az ezeréves múlt emlékei várják a látogatót.

Aki egyszer belecsöppent ebbe a lüktető világba, biztosan visszatér!

 

 

A Best Reisen Utazási Iroda hetente, csütörtöki napokon indítja charter járatait Mallorcára a nyári szezon folyamán. Budapesti és debreceni indulás is választható.
Kínálatunkban megtalálja a nívós Sol Melia szállodalánc hoteleit, mely magas minőséget garantál utasainknak. A gondtalan üdülésről telepített magyar nyelvű idegenvezetőink gondoskodnak. Mallorca a kirándulások szigete is, kevés hely büszkélkedhet ennyi jól kiépített túraútvonallal.
A sziget látnivalóit fakultatív programokon igyekszünk bemutatni, így érdemes ellátogatni Valdemossába, abba a városba, ahol George Sand és Chopin előszeretettel töltötte az idejét vagy tegyen egy kirándulást Porto Cristo-ba, ahol a híres Sárkánybarlang várja a kíváncsi turistákat. Részt vehetnek egy igazi barlangkoncerten, élvezhetik a különleges akusztikus hangzást, csónakázhatnak a világ egyik legnagyobb földalatti taván csodálva az egyedi természeti képződményeket.


Egész napos programot kínál Palma de Mallorca, a csodálatos öbölben épül kozmopolita város. Palma büszkélkedhet Európa egyetlen kör alakú kastélyával, a Belverrel.

Fő turistalátványossága a gótikus stílusban épült Katedrális, amelyet közel négyszáz éven át építettek a XIII. és a XVII. század között. A sziget nyugati oldalán, a hegyek között kanyargó úton bújik meg Soller városa, amely nyitott tetejű, piros villamosaival vési be magát emlékezetünkbe.

 

Mivel Mallorca a spanyol nyár szigete, ne feledkezzünk meg napfényről, a kristálytiszta tengerről és a szórakozásról, melyet olyan híres üdülőparadicsomokban élvezhetünk, mint Magalluf, El Arenal vagy Playa de Palma. Nappal számos sportolási lehetőség, míg éjszaka klubok és bárok várják az aktív pihenés kedvelőit.

S ha már Mallorcán nyaral, ne felejtse el megkóstolni az igazi, hamisíthatatlan spanyol paellát, amelyet aztán bőséges Sangria gyümölcsbor kísérhet.

 

Ha önt is rabul ejtette a spanyol nyár, a mediterrán életérzés szigete, érdeklődjön ajánlatainkról irodáinkban, a Best Reisen partner irodákban vagy nézze meg akciós kínálatunkat a www.bestreisen.hu weboldalon!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top