Nyereményjátékok

Tartós fogyás Turbó ütemben

Akár két hét alatt búcsút inthetsz felesleges kilóidnak a Turbó-diéta segítségével, ráadásul tisztán zsírszövetből. A módszernek köszönhetően a mínusz kilókból nem lesz plusz: jojó-effektustól sem kell tartanod.

Hogy hogyan? A Turbó-diéta lényege a jó minőségű fehérjebevitel. Szinte minden fogyókúrás módszer megrögzötten emlegeti a fehérjefogyasztást, nem is véletlenül. A proteinek elengedhetetlenek az izomépítéshez, a szervezet megfelelő működéséhez, az anyagcsere folyamatok problémamentes működéséhez. Mindezt ez a diéta is biztosítja.

A színezéktől, tartósítószertől mentes Turbó-diéta fehérje turmixpor kéthetes fogyasztása alatt a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, ezáltal megakadályozza a zsírok lerakódását. Mivel a testnek elegendő ideje van hozzászokni az újfajta táplálkozási rendszerhez, a diéta végén nem fogod visszahízni a leadott kilókat, ha nem térsz vissza korábbi, a hízást kiváltó életmódodhoz.

A Turbó-diéta betartása a Turbó-diéta fehérje turmixporral nagyon egyszerű. A turmix megszünteti az éhségérzetet, energiát ad. A Turbó-diéta a többi fogyókúrával ellentétben nem okoz rosszkedvet, levertséget, evéskényszert, a zsír pedig napról napra olvad majd le. Így naponta akár 300-600 gramm tiszta zsírtól is megszabadulhatsz, az eredmény pedig látványos, centiméterekben is mérhető lesz!

 

 


 

Feleség – 19 kilóval könnyebben!

Petra vagyok – immár boldog feleség. A boldogságomat férjemnek, Tamásnak köszönhetem, és Laurának, aki megismertetett a Turbó-diétával, amelynek köszönhetően életem legfontosabb napjára végre elérhettem az álomalakot, amire mindig is vágytam!

 

Három hónap alatt 19 kilóval lettem könnyebb – és közben egyáltalán nem éheztem! Az esküvőmön pedig olyan szép voltam, mint még soha!

 

 

Személyes tanácsadás szakértőnktől, Laurától a Turbó-diéta Központban: www.turbodieta.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top