Nyereményjátékok

Fedezd fel a különbséget!

Nekünk, nőknek számtalan elvárásnak kell eleget tennünk. Legyünk tökéletes feleségek és anyák, jó munkaerő, a párunknál éppen csak egy hajszálnyival kevésbé sikeresek és munkamegosztás ide-vagy oda, a háztartási munka java része is ránk marad. Hogyan lehetne ezt a feladatot örömtelibbé, hatékonyabbá, gyorsabbá tenni, úgy, hogy maradjon időnk saját magunkra?

A dyras háztartási kisgépek gyártója már 30 éve törekszik arra, hogy a háztartási munkát készülékeivel élvezetesebbé tegye, mindezt elérhető áron. Ugyanakkor nem mondott le a magas minőségi követelményekről sem, hiszen minden egyes terméket négyszer tesztelnek, mielőtt a vevőhöz kerül. Ez tükröződik garanciapolitikájában is, a megszokott 1 év helyett 2 év garancia jár a legtöbb termékre.

Sütéshez-főzéshez, kávéfőzéshez számos praktikus, egyszerűen használható dyras konyhai kisgép áll rendelkezésre. A készülékek könnyedén összerakhatók és üzemeltethetők, a gombok és LCD-kijelzők egyértelműen jelzik a funkciókat. Ügyeltek a biztonságra is, számtalan apró funkció utal erre, ilyen a túlhevülés elleni védelem, a biztonsági fedelek használata, a nem forrósodó fogantyúk vagy az automatikus kikapcsolás. Nem elhanyagolható a tisztaságra való törekvés sem, ezt a célt szolgálják többek között a csepptálca, a könnyen tisztítható alkatrészek és tartozékok.

Ha már minden csillog-villog és a konyhai teendőkkel is végeztünk, akkor lazításra is jut egy pár perc. A dyras szépségápolási és masszázstermékei otthon kényeztetnek, energiával töltenek fel. Akár a fotelben ülve, mindennap használhatjuk az ionos tisztító, regeneráló, bőrápoló készüléket, mely még masszíroz is, vagy a kicsi, praktikus wellness masszázs készüléket. De vigyázat, a masszázspárnához könnyű hozzászokni!

A dyras megújult honlappal és webáruházzal várja az érdeklődőket, ahol közvetlenül a gyártótól vásárolhatunk és folyamatos, csak internetes vásárlóknak járó kedvezményekkel!

A termékekről:

Ára 8990 Ft.
Ára 8990 Ft.

Ionos tisztító regeneráló bőrápoló készülék, mely a bőr mélyebb rétegeit is megtisztítja, a szennyeződések eltávolításával elősegíti a pórusok szűkülését. Bőrszépítő kezelése során javítja a bőr tápanyag felszívó képességét, egyenletessé, világosabbá teszi a bőr tónusát, csökkenti, halványítja az öregségi- és májfoltokat, szeplőket, pigmentfoltokat és egyéb elszíneződéseket.

A készülék által kibocsátott negatív ionok a szervezetben lerakódott pozitív töltésű szennyeződéseket a bőrbe jutva semlegesítik, tisztítják és regenerálják a bőrt. Nem irritál, minden bőrtípusra alkalmazható akár mindennap, kedvezőtlen hatások, mellékhatások nem ismertek.

Ára 5490 Ft
Ára 5490 Ft


A testzsír testvíz, kalória, izom- és csonttömeg analizáló mérleg
kiváló segítség az egészséges életmódot keresők életében: segítségével nap mint nap nyomon követhetjük testünk legfontosabb adatait.

Az adatok beprogramozását követően a készülék eltárolja az adatokat.

Az edzett üvegfelület alatt 4 érzékelő helyezkedik el, amelyekkel különösen precíz mérésre van mód.

Elegáns kivitelű készülék extra nagy, könnyen leolvasható LCD kijelzővel.

Ára 3990 Ft
Ára 3990

A multifunkciós hajformázó szettel frizurádat otthon is könnyen változatossá teheted! A feltétek cseréje egyszerű, azok vége érinthető, nem forrósodó műanyag véggel van ellátva. 6 funkció egyben: egyenesítő/kreppelő feltét, 2 féle hajsütővas feltét kerek loknik készítéséhez, spirálos hajsütővas feltét dugóhúzó formájú loknik készítéséhez és kerek kefe feltét természetes hatású hullámokhoz.

Ára 3290 Ft
Ára 3290 Ft

Az elektromos kés dupla rozsdamentes acél késével hatékony és gyors szeletelést tesz lehetővé.

A kenyeret morzsamentesen szeleteli, a hús darabolásánál könnyen átvágja az ínakat is.

Ára 3290 Ft
Ára 3290 Ft


A konyhai üveglapos mérleg
dekoratív, esztétikus és praktikus konyhai eszköz.

Az 5 kg-os maximális terhelhetőség alkalmassá teszi minden, a konyhában előforduló súlymérési feladat ellátására.

Az LCD kijelző nagy pontosságú leolvasást tesz lehetővé. A skálabeosztás 1 gramm. Használat után automatikusan kikapcsol, de kézi kikapcsolóval is rendelkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top