Nyereményjátékok

Ingyen pihen a nagyi a Kolpingban

Pogácsát süt, ebédet főz, játszótérre viszi a gyerekeket... Ugye a nagyi is megérdemel egy kis kikapcsolódást? És hol érezné jobban magát, mint gyermekei és unokái körében egy olyan helyen, ahol mindhárom generáció együtt lehet.

A Kolping Hotel az elmúlt években a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence lett, és ez nem véletlen.

Itt 12 éve azon dolgoznak, hogy a család minden tagjának ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak egész évben. Nemcsak a hotel berendezésénél gondoltak a gyerekekre, hanem a munkatársak is értenek a kicsik nyelvén.

Itt nem látsz unatkozó gyereket! Az ország legnagyobb szállodai játszóházában, Bobóországban folyamatosan lekötik az örökmozgókat. Lehet itt kúszni-mászni, labdaesőben játszani, kézműves foglalkozásokon részt venni.


A nagyobbak kifáradásig ugrálnak a trambulinon, kalózkapitányt játszanak a kalandjátszótéren, és a gokartversenyen is komoly küzdelem folyik!

A nagyi is garantáltan jól érzi magát, hiszen együtt lehet kedvenc unokáival.

A rengeteg családi kaland után pedig vár rá a jól megérdemelt pihenés és fiatalodás a wellness központban; irány a szauna, úszás, fitness, masszázs… avagy kényeztetés Kolping módra.

Szenzációs ajánlatok novemberben!

Kit hoznál ingyen? A nagyit vagy a gyereket?

2008.11.09-14. Ingyen pihen a nagyi! >>>

2008.11.16-21. Minden 5 év alatti gyerek ingyen! >>>

Még 3 ok, hogy most útnak induljatok!

Most családi pihenés közben ingyenes tanfolyamokon is részt vehetsz:

 

Kérj személyre szabott árajánlatot most! >>>

 

Részletekért és további akciókért látogass el honlapunkra: www.kolping.hotel.hu

Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top