Nyereményjátékok

Aquaworld – Vízibirodalom (X)

Közép-Európa legnagyobb fedett vízi témaparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak Budapest északi részén, az M0-ás kőrgyűrű mellett, a Megyeri-híd pesti hídfőjénél.

A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi. Lélegzetelállító látványosság az óriáskupola alatt magasló függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom.

Az egyedülálló szolgáltatásokat felvonultató fürdőben a szórakozni vágyók a különböző méretű csúszdák közül választhatják ki adrenalinszintjüknek a legmegfelelőbbet. 17 medencéje közül 15 minden évszakban üzemel, télen-nyáron 11 csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást összesen közel 1 kilométer hosszan – többek között hagyma-csúszda és 180 méteres hegyi folyó. A hullámmedence és a Magyarországon egyedülálló szörfmedence a tengerparti üdülések hangulatát idézi fel. Az úszni és ugrani vágyókat 25 méteres úszómedence és 3 méter magas ugrótorony várja.

A wellness iránt érdeklődőknek a yízibirodalom saját szaunavilága kínál nyugodt időtöltés 10 szaunával. A szobahőmérsékletű, fűtött ágyakkal felszerelt tepidárium, valamint a gőzkabinok és az aromakabinok illatos gőzei nemcsak az orrot kényeztetik, hanem átjárják a vendég minden egyes pórusát. A magas hőmérsékletű finn erdei szaunát jégbarlang egészíti ki, a sokak által kedvelt infraszauna mellett bioszauna illetve egyedi kialakítású Kristály, valamint ördög szauna is szerepel a kínálatban. A Kneipp-medencében végezhető fürdőkúra a hideg és a meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul; serkenti az anyagcserét és élénkíti a vérkeringést.

A gigantikus létesítményben olyan gyermekbarát terek és vízi élmények kerülte kialakításra, ahol az apróságok is jól érezhetik magukat, és a szüleik is biztonságban tudhatják őket. A kupolatértől elkülönített épületrészben változó vízmélységű, élményelemekkel és gyermekcsúszdákkal felszerelt medence, valamint játszóház és gyermekpelenkázó várja a kisgyermekes családokat. A gyermekek bankett-terme tökéletes helyszín gyerekzsúrok, születésnapi ünnepségek és egyéb rendezvények számára.

A fedett élményfürdő nyáron gazdagon parkosított stranddal bővül, amely további vízi élményeket és sportolási lehetőségeket kínál, többek között röplabdapálya, kalandpark és szabadtéri fitnesz-részleg, játszótér. A vendégek a Magyarországon ritkaságszámba menő rönkszaunában pihenhetik ki a kalandpark páratlan izgalmait, és a kerti grillpavilonban csillapíthatják éhüket-szomjukat.

Nyitás: december 5., 10 óra

Nyitva tartás: az év 365 napján reggel 6 órától este 10 óráig

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top