Nyereményjátékok

Egyhavi spórolás – már a gázon is! (X)

Olcsóbban akarod kapni a gázt? Nincs kedved óráik sorba állni az ügyfélszolgálati iroda előtt? Minél egyszerűbben szeretnéd intézni az egészet, de nem tudod hol? Most eláruljuk. Látogasd meg a gas.hu internetes honlapot és negyedóra alatt megoldhatod, hogy egyhavi gázszámlád értékét spórold meg éves szinten.

A gas.hu szolgáltatást az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008. február 1-től tette elérhetővé lakossági ügyfelek számára. Azóta közel húszezren váltottak szolgáltatót és lettek az EMFESZ ügyfelei. Ha úgy döntesz, szeretnél spórolni a gázon, akkor csupán annyi a dolgod, hogy regisztrálod magad és szerződést kötsz a www.gas.hu honlapon. Ez még a kevésbé tapasztalt internethasználónak sem vesz igénybe többet, tizenöt percnél.

Ügyintézés karosszékből

Manapság akár órákat is eltölthetsz személyes ügyintézéssel a különböző hivatalokban – a gas.hu-val ezt megúszhatod. Nem kell kimozdulnod, szabadságot kivenned, hogy elintézd a szerződéskötést, nem kell papírkötegeket csapnod a hónod alá, ideges ügyfélszolgálati dolgozókkal veszekedned.

Csupán kitöltöd a regisztrációs oldalt, és megrendeled a gázszolgáltatást. Fontos információ, hogy a gas.hu-n a lakosságon kívül kis- és középvállalatok, önkormányzatok, intézmények, társasházak is köthetnek kedvezményes szerződést.

Másik elévülhetetlen érdeme a gas.hu-nak, hogy nem kell felkeresned a mostani szolgáltatódat, nem kell a lemondást is intézned: minden papírmunkát az EMFESZ munkatársai végeznek.

A gázórát sem cserélik le, hiszen ugyanazt a gázt fogod kapni, csak mostantól az EMFESZ-től, olcsóbban.

Az internetes szerződéskötés után már csak annyi a dolgod, hogy várd, míg megérkezik az új számla.

Ha úgy döntesz, átszerződsz, egy év alatt átlagosan egyhavi gázszámla árát takaríthatod meg. Az internetes szerződés, semmiféle egyéb költséggel nem jár. A szerződéskötés és a szolgáltató-váltáshoz szükséges intézkedések teljesen ingyenesek. Mint új fogyasztónak csupán annyi a dolgod, hogy minden hónap végén bediktáld az óraállást. Ezt bármikor megteheted a gas.hu honlapon, vagy a 06 40 224 224-es, helyi tarifával hívható számon.

Az EMFESZ-ről

Az EMFESZ a gas.hu lakossági szolgáltatáson kívül Magyarország 300 legjelentősebb ipari intézményének földgázellátója. A cég szerződésben van számtalan önkormányzattal illetve távhőszolgáltató vállalattal, utóbbiak jelenleg is több mint 100.000 háztartás ellátását garantálják.

Az EMFESZ hazánk 36. legnagyobb vállalata, a földgáz belföldi szabadpiaci forgalmának hetven százalékát biztosítja. A cég a gázkrízis alatt megfeszített munkában végezte feladatát, amit kivétel nélkül minden fogyasztója szerint kiválóan teljesített. Az EMFESZ így megérdemelten lehet Magyarország egyik legmegbízhatóbb szolgáltatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top