Nyereményjátékok

Kométa

A Kométa évi 23 évi milliárdos forgalmával és közel 700 fő foglalkoztatásával Magyarország egyik legnagyobb húsipari vállalkozása. A cég több mint 40 000 tonna sertéshús feldolgozásával állítja elő főtt és érlelt húskészítményeinek széles választékát.

A Kométa 2008-ban teljes arculat- és designváltáson ment keresztül, megváltozott a termékek csomagolása és a www.kometa.hu is.

A reklámfilmeket (melynek főszereplői az evőeszközök, mint a finom ízek szakértői) a nagy kereskedelmi csatornákon láthatták a fogyasztók, vásárlók.

A Kométa jól ismert termékei a Kemencés Sültek, a Mindennap Finom termékek és a Kométa Téliszalámi, valamint Bécsi Virsli.

Az elmúlt évek során világszínvonalú termékeivel nemcsak itthon, de az Európai Unió számos országában is fontos piaci szereplővé vált.

Termékeink egy része egyedi fejlesztésű, exkluzív igényeknek, illetve mindegyik a korszerű táplálkozás követelményeinek megfelelő minőségű és csomagolású. Mivel a fogyasztóink ízlése folyamatosan változik, termékfejlesztésünk követi a megújuló elvárásokat is: a hagyományos magyar jelleget megtestesítő készítmények mellett megjelentek az egyre kedveltebb, mediterrán ízvilágot tükröző termékeink is.

A Kométa kizárólag a legjobb minőségű, válogatott alapanyagot veszi át a hazai tenyésztőktől, akikkel hosszú távú együttműködési megállapodást is kötött.

A Kométa saját, országos viszonylatban is példaértékű sertéstenyésztő telepet is üzemeltet, ahol az ismert fajoknál nagyobb hozamú, ízletesebb és porhanyósabb húsú sertéseket hizlalnak.

A hús előállítása szigorú egészségügyi előírások, és a Kométa szakembereinek ellenőrzése mellett történik.

A minőségbiztosítás a kaposvári üzemben a szakemberek napi munkájának természetes részét képezi, amit az ISO 9001: 2002 tanúsítvány is dokumentál. A Kométa az ISO 9001 és a HACCP rendszerek alkalmazásával garantálja, hogy termékei a legmagasabb fokú élelmiszer-biztonságot és a legteljesebb élvezetet nyújtsák a fogyasztóknak.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top