Nyereményjátékok

ZEPTER HOME ART

A Masterpiece főzőrendszer egyedülálló, szabadalmazott rendszer az ételek gyors és egészséges elkészítésére és tárolására, valamint az elegáns tálalásra.

ZEPTER HOME ART A Zepter Masterpiece főzőrendszer egyedi megoldást kínál az egészséges életmód elkötelezettjei számára: a főzőrendszer révén olaj, víz és só nélkül főzhetünk. Az edényekben készült ételek megőrzik természetes aromájukat, ízüket, ásványanyag- és vitamintartalmukat. Az étel kalóriaszegényebb, és jóval kisebb a zsírtartalma, mint ha hagyományos módszerrel készítettük volna.

A főzőrendszer a legapróbb részleteket átható gondossággal készült: a tervezés során nemcsak a felhasznált anyagok minőségére és a funkcionalitásra fordítottak kiemelt figyelmet, de a formatervezésre és az egyszerű használatra is. A Masterpiece termékek hosszú élettartamú, „elnyűhetetlen” rozsdamentes acélból (CrNi 18/10) készülnek, amely csúcsminőséget képvisel a konyhai edény-alapanyagok terén.

ZEPTER HOME ART A Zepter Masterpiece edényeiben egészséges és tápláló ételeket készíthetünk, emellett jelentős energiát, időt és helyet takarítunk meg. A Masterpiece titka a szabadalmaztatott akkutermikus alj, amely gyorsan és egyenletesen melegszik fel, és a felvett hőt minimális intenzitáscsökkenéssel továbbítja. Hagyományos és indukciós főzésre egyaránt alkalmas. A rendszer fontos eleme az edény fogantyújába épített speciális termosztát, az ún. termokontroll, amely segítségével figyelemmel kísérhetjük a főzési folyamatot anélkül, hogy fel kellene emelnünk a fedőt. A Zepter integrált főzőrendszerének köszönhetően egyetlen főzőlapon egyszerre több ételt készíthetünk.

A Zepter rendszer további előnye, hogy az edények a legkülönfélébb ételfajták mosására, szűrésére, tárolására és felszolgálására alkalmasak. A Zepter kutatói egyedülálló rendszert készítettek, amely a funkcionalitás, praktikusság és hatékonyság tekintetében egyaránt páratlan lehetőségeket nyújt.

ZEPTER HOME ART

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top