Nyereményjátékok

A természet ízével és illatával

Formás, csillogó és illatos? Édesen savanykás gumicukor az anyatermészet minden ízével, illatával és színével. És egy jó kedélyű, elégedett maci. Vajon mi jut eszedbe? Természetesen a HARIBO!

A természet ízével és illatávalA természet ízével és illatávalIgaz, hogy – szemben a csokoládés készítményekkel – a gumicukor „jobban bírja” a nyári meleget, ám ez nem jelenti azt, hogy nyári termék lenne. A gumicukor-termékeknek mindig szezonja van, a vevő télen-nyáron mindig friss árut vásárol. Jó tudni, hogy a bájos, színes gumicukorka-figurák egyik fő alkotóeleme a zselatin.
A természet ízével és illatávalFelhasználása nagyon sokrétű, napi egy alkalommal mindannyian fogyasztunk belőle, sokszor anélkül, hogy tudnánk róla. Aszpikos húskészítmények, torták, joghurtok – mind-mind zselatint tartalmaznak. Nem csak az élelmiszeripar használja, a gyógyszeripar is az ízületi megbetegedések kezelésénél. Az egészség szempontjából az sem mellékes, hogy a gumicukorkák zsírtartalma kevesebb, mint 0,1%.

A cukor és a glükózszirup az édes ízért, a zselatin pedig a gumis állagért „felel”. A kellemes savanykás íz eléréséhez a citromsav szükséges. Ahhoz pedig, hogy a figurák ne ragadjanak össze a zacskóban, elengedhetetlen a méhviaszbevonat.

A HARIBO arra törekszik, hogy lehetőség szerint gyümölcsökből és növényekből nyert anyagokat használjon a kívánt szín- és ízhatások eléréséhez. Fekete ribizli, citrom, narancs, kivi, alma … a kiváló minőségű gumicukorkák valódi gyümölcskészítményeket is tartalmaznak.

A természet ízével és illatávalA természet ízével és illatávalA természet ízével és illatával

 

 

 

Beszéljünk a Haribóról, főleg a gyermekeinkkel!

Amikor ugyanis a pénztárak közelében fölhalmozzák a tengernyi édességet, nehéz megmagyarázni az apróságnak, miért enged az édesanyja az egyik csábításának, és miért nem a másiknak. Ám ha otthon kellően fölkészítjük őket, akkor később gondosan válogatnak majd ők is.

Ehhez természetesen az édesanyáknak is fel kell készülniük, vagyis érdemes tudni, hogy melyek azok az alapanyagok, amelyek a HARIBO édességekben megtalálhatók, épp azért, mert régóta ismerték és használták azokat.

A természet ízével és illatávalA Haribo Hungária Kft. 2008-ban elérte az Internationale Food Standard 5- minõségbiztosítási tanúsítvány legmagasabb fokozatát. A mára már 87 éves gumimacik népszerûségét mutatja, hogy a világ 173 országában kaphatók.

A HARIBO Hungária nemesvámosi gyárában évente több százezer gumimaci és egyéb különbözõ színû és formájú gumicukor hagyja el a gyártósort.

A természet ízével és illatával

A természet ízével és illatával

 

Legfrissebb termékeink:

 

Saure Pommes és a Graepfruit kesernyésen savanykás ízesítésű gumicukrok

 

 

www.haribo.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top