Nyereményjátékok

VM Supermodel

Magyarország egyik legismertebb high fashion modellügynöksége, a Valentine Management (vm) harmadik alkalommal rendezi meg egyedülálló, országos road-show-ját. A vm Supermodel verseny célja tehetséges fiatal lányok megtalálása, akik mindennemű tapasztalat, fotók (portfolió) és pénz befektetés nélkül akár egy hónapon belül nemzetközi divatmodellé változhatnak. Mindez lehetséges, csak jelentkezni kell és bejutni a döntőbe.

VM Supermodel

Szeretnél a világ divatfővárosainak a kifutóin dolgozni? Szeretnél a világ vezető divatmagazinjainak a hasábjain tündökölni? Szeretnél vezető divatmárkák arca lenni?

Itt az egyedülálló lehetőség!

Indulj a Marie Claire és Nők Lapja Cafe közös modellversenyén! A fődíj egy MC különdíj, amelynek nyertese divatfotózást nyer a magazinba! A nevezők között 50 db negyed éves MC előfizetést sorsolunk ki.

Itt tölthetsz fel képet! »

Magyarország egyik legismertebb high fashion modellügynöksége, a Valentine Management (vm) harmadik alkalommal rendezi meg egyedülálló, országos road-show-ját. 2007 és 2008 után elmondhatjuk: ha május, akkor vm Supermodel!

A vm Supermodel célja, hogy akár tapasztalattal, fotókkal és pénzzel nem rendelkező fiatal lányoknak is legyen arra lehetőségük, hogy néhány hónapon belül nemzetközi divatmodellé változzanak. A bizonyíték arra, hogy ez lehetséges, a www.vmmodel.hu honlapon látható 9 modell, akiket mind a korábbi vm Supermodel versenyeken fedeztek fel:

2007 – Adrienn, Masha, Carmen, Gabriella, Rita G

2008 – Helga, Barbara, Edina, Dorothy

Röviden tehát megtaláljuk, felkészítjük és bemutatjuk a magyar tehetségeket a divatvilág meghatározó külföldi szakembereinek, ráadásul itt, Budapesten.

A vm és a meghívásukra hazánkba érkező külföldi szakemberek olyan 14-23 év közötti lányokat keresnek, akik magasak, vékony, nyúlánk, esetleg fiús alkatuk van, teljesen természetes arcúak, lehetnek akár szeplősek is. Itt semmiképpen nem a festett hajú, szoláriumozott, vékonyra szedett szemöldökű, szilikonos vagy tetovált lányok a nyerők. Tehát ha nem TE vagy a legmenőbb lány a suliban és esetleg nem is gondoltad volna eddig magadról hogy jó lennél modellnek, de ezen sorok alapján magadra ismertél, most ne habozz. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad és megváltoztasd az életed! Csak jelentkezni kell, vesztenivalója senkinek sincs. A válogatások május hónapban zajlanak.

VM Supermodel

A négy vezető modellügynökség képviselői között lesz a Kate Moss-t felfedező és a mai napig képviselő londoni Storm vezetője is. Ő és milánói, new yorki és párizsi kollégái azért érkeznek június közepén a magyar fővárosba, hogy a VM Supermodel 2009 modellfelfedező versenyen találják meg a jövő szupermodelljeit.

A legjobb 10 közé kerülő jelentkezők az ingyenjes modelltábor, képzés és rengeteg fotózás mellett felléphetnek egy látványos ANH TUAN www.anh-tuan.com és FUNDANGO divatbemutatón a budapest Symbolban, különdíjként pedig 100.000 Ft értékű katalógusfotózást és Marie Claire divatanyag fotózást is kaphatnak.

Jelentkezni lehet a road show állomásain (Duna Plaza, valamint Győr, Pécs, Szeged, Miskolc, Debrecen és Székesfehérvár Plaza), a vm irodában (májusban, minden kedden és csütörtökön), illetve online.

Bővebb információ a rendezvény site-on: www.vmmodel.hu/vmsupermodel

VM Supermodel

VM SupermodelKi az a vm?

A rendezvény szervezője, hazánk talán legismertebb divatmodell ügynöksége, amely 2005-ös megalakulása óta jelentős nevet szerzett magának Párizstól – Milánóig, New Yorktól – Tokyóig. Jelenleg ötven, kizárólag a vm által menedzselt, magyar, roman és szlovák nemzetiségű modell áll szerződésben a cégünkkel, akik közül egyszerre legalább huszonöten dolgoznak külföldön.

VM SupermodelMi a vm Supermodel lényege?

A vm saját, független tehetségkutató versenye, amely nem szubjektív és amelyen mindenki nyer. Az elgondolás egyedülálló: egy nemzetközi, elismert szakmai stábot hozzuk össze a jövő modelljeivel. A négy legfontosabb divatfővárosból (London, Párizs, Milánó, New York) a meghívásunkra Budapestre érkeznek azok a divatszakemberek, akik az új tehetségek „modellé változtatásáért” felelnek. Számukra garanciát jelent, hogy magyar partnerük, a vm, egy hónapon át, három országban, 14 helyszínen keresi meg a „divatmodellé változásra” leginkább esélyes 10 tehetséget. Miután összeáll a döntő mezőnye, 3 napos táborban, a magyar divatélet legjobbjai fotózzák/készítik fel őket, ingyenesen. Mindenki nyerhet, hisz akár mind a 10 döntős külföldi modellszerződést kaphat. Röviden tehát megtaláljuk, felkészítjük és bemutatjuk a magyar tehetségeket a divatvilág meghatározó külföldi szakembereinek, ráadásul itt, Budapesten.

VM SupermodelMikor lesz és kinek szól a vm Supermodel?

A válogatások május 1-től május 31-ig tartanak, a felkészítő tábor és a gála június közepén lesz. Jelentkezni 14 és 24 év közötti lányoknak lehet, elsősorban nekik szól ez a road-show, de minden divat iránt érdeklődő számára izgalmas nyomon követni, miként változnak modellé azok a fiatal lányok, akik meglepően hamar a nagy nemzetközi kampányok és divatbemutatók arcai lesznek.

Jelentkezz és légy TE a következő szupermodell!

Itt tölthetsz fel képet! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top