Nyereményjátékok

NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Csodás tengerparti nyaralóhelyek, kiváló szállodai szolgáltatások, all inclusive ellátás, családbarát környezet, pihenés, sport, szórakozás és fantasztikus hangulat....A családok körében évek óta nagy sikert arató Dino Club szolgáltatás idén már 4 ország 9 szállodájában, kibővített programkínálattal várja vendégeit.

        NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

De mi is a Best Reisen Dino Club-jának titka? Hogyan lehet, hogy kicsik és nagyok egyaránt évről évre visszavágynak a Dino Club varázslatos világába?

 
A Dino Club ingyenes programcsomagja keretében szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról! A csodás tengerparti környezetben garantált a felhőtlen kikapcsolódás. A családi üdülés kényelmét tágas családi szobák, közvetlen tengerparti strandok, gyermekmedencék, játszóterek, vízi csúszdák és gyermekbüfék biztosítják, valamint különleges gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá.

Fix gyermek kedvezményekkel biztosítjuk a „pénztárcakímélő” nyaralást a többgyermekes családok számára is.

 

        NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!A Dino Kids Club legfontosabb feladata, hogy az örökmozgó apróságoknak kínáljon izgalmas és tartalmas foglalkozásokat. A gyermekek minden korcsoportja (4 éves kortól) megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot, számtalan vidám program közül választhatják ki az érdeklődésüknek megfelelőt. Míg a legifjabb világjárók kutakodhatnak „Seholsziget” kincsei után, vidáman bolondozhatnak egy mesebeli királyi udvarban, vagy éppen kis boszorkányokként varázsolhatnak a varázsló iskolában, addig a nagyobb gyermekeket medence disco-val, sport bajnokságokkal és vidám „tenger- party”-val várják a lelkes animátor lányok. Így a szülők végre kikapcsolódhatnak, és ha a sok napozásba már belefáradtak, számukra is kínálunk programokat a Dino Holiday keretében. Ezt a programot az aktív és élményteli nyaralást kedvelő vendégeink részére alakítottunk ki. Fit & Fun koncepciónk keretében vidám sport- és játékprogramokat, kondicionáló és alakformáló tornákat, színvonalas esti szórakoztató műsorokat és egy fantasztikus hangulatban eltöltött nyaralást kínálunk!

        NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!Legyen az egyéni vagy csoportos sport, vidám vízi vetélkedő vagy csendes kártyajáték, aktív kikapcsolódás vagy pihentető tengerparti sütkérezés, klubszállodáinkban mindezt megtalálja! Ajánljuk fiataloknak és időseknek, családoknak, pároknak és baráti társaságoknak!

Gyerekkel nem egyszerű nyaralásunk helyszínét felfedezni és hosszabb kirándulásokba belevágni. A Dino Club speciálisan családok számára kínált fakultatív kirándulásai gyerekek számára is élvezhetőek. A kirándulásokat magyar nyelvű animátor kíséri, így a felszabadult hangulat és az önfeledt szórakozás garantált!

        NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

 

 

Az utasok idén már 4 úti cél közül választhatnak a Best Reisen 2009-es Dino Club katalógusából:

        NYARALÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Tunézia, Egyiptom, Törökország és újdonságként Rodosz 9 családbarát Dino Club szállodája várja a lelkes utazókat. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szállodát: igazi családias hangulatot találnak Rodoszon és Marmarison található hoteleinkben, elérhető áron luxus színvonalú szolgáltatásokkal várják vendégeiket Side-ben található Dino Club szállodáink és igazi klub hangulat sugárzik tunéziai Dino Club hoteleinkből!

 

 

Az idei szezonban, júniustól novemberig tovább bővül a Dino Club lelkes rajongótábora, hiszen egy igazi Dino Club nyaralás nem telhet el felszabadult hangulat, új barátságok és önfeledt szórakozás nélkül!

 

Látogasd meg weboldalunkat, ahol számos akcióval és last minute ajánlattal

várunk egész nyáron!

www.bestreisen.hu  
 www.dinoclub.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top