Nyereményjátékok

ÉLETKRISTÁLY az érrendszer egészségéért!

Magas antioxidáns (antocianidin) tartalmú, természetes alapanyagokból készült étrend-kiegészítő, pozitív szakvéleménnyel rendelkező gyümölcs-növény elixír!

ÉLETKRISTÁLY az érrendszer egészségéért!Az ember ősidők óta szoros kapcsolatban volt a természettel. A növény az ember számára eleinte egyedüli táplálékul, később pedig gyógyszeréül is szolgált. A mai modern ember ismét kezdi felismerni, hogy nemcsak a szintetikus gyógyszerekkel, kémiai hatóanyagokkal tudja megőrizni egészségét, képes elkerülni az ún. civilizációs betegségeket (infarktus, magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség), hanem, hogy a jó egészséghez a növényeken át vezet az út.

A színes gyümölcsök, zöldségek nagy mennyiségben tartalmazzák az un. antioxidáns anyagokat, amelyek képesek kivédeni a környezet okozta un. agresszív gyökök (szabad gyökök) egészségkárosító hatását (ilyenek többek között a piros szőlő, a szeder, az áfonya, ribizli, málna, sárgabarack, szilva, a paradicsom, ananász, cseresznye stb.) A zöld növények tartalmazzák a legtöbb biológiailag aktív anyagot (vitaminok, ásványi sók, mikró és ultra mikró elemek).

ÉLETKRISTÁLY az érrendszer egészségéért!A biológiailag aktív növényi anyagok emelik a szervezet immunbiológiai készültségét, javítják a fizikai és a szellemi teljesítőképességet. A gyógyításban, mind a megelőzésben fontos szerepet játszanak a növények, gyógynövények (gyümölcsök, zöldségek). Klinikailag bizonyított tény, hogy egyes növényi táplálékokkal meg lehet előzni az érelmeszesedést, de másodlagosan a magas vérnyomást, az infarktust, valamint a rákot is.
Az Életkristály 16 éve kapható Magyarországon számos pozitív visszajelzéssel rendelkezik a vásárlók részéről. Fő alkotó elemei a piros gyümölcsök és zöld teák koncentrációja. Alkalmazása évente 3-4 hónapon keresztül, kúraszerűen ajánlott.

Az Életkristályt ajánlom mindenkinek, aki törődik egészségével.

Dr. Szőts Gábor gyógyszerész

 

Legújabb termékünk: Cukor-Kontroll kapszula és filteres tea.ÉLETKRISTÁLY az érrendszer egészségéért!

 

Magas polifenol tartalma révén elsősorban II. típusú diabétesz, cukorbetegségre való hajlam esetén ajánlható a megfelelő diéta kiegészítéseként.

A termékek megvásárolhatóak a patikákban és a gyógynövényboltokban!

 

Forgalmazó: LC Hungary Kft. www.eletkristaly.shp.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top