Nyereményjátékok

TUNÉZIA- Afrika kapujában

Tunézia évek óta kedvelt üdülőhely idehaza, az év minden hónapjába szívesen látogatják a turisták. Rövid, alig kétórás repülőút után modern szállodák, igazi vendégszeret, kiváló konyha, finom homokos tengerpart, kellemes mediterrán éghajlat és kék tenger várja Afrika szerelmeseit..

A sokszínű Tunéziába nemcsak a szállodasorok hosszú tengerpartjai és a kellemesen meleg tengervíz csábítja az utazókat, hanem a közel háromezeréves történelme és a ránk maradt látnivalók sokasága is. Ez az az ország, ahol mindenki talál a saját számára érdekes látnivalót. Tunézia a legismertebb bejárat a keleti világba, művészete, kultúrája tükrözi az események változatosságát: Karthago romjai, Hammamet finom homokos strandjai, Tunisz óvárosa, Sousse életteli bazárja, a misztikus nagy sóstó, a Bardo Múzeum kincsei, Matmata hegybevájt barlanglakásai, Sidi Bou Said festői kék-fehér házai, a sivatag tevéi mind egy-egy darabja annak a színpompás mozaiknak, melynek neve Tunézia!

TUNÉZIA- Afrika kapujában

 
DJERBA

Tunézia déli partjainál fekvő kis zöld sziget, Djerba valóságos üdülőparadicsom, a sziget varázsát a legenda szerint már Ödusszeusz is megtapasztalta. A sziget legfőbb látnivalója 2,5 ezer éves zsinagóga, amely a világ talán legősibb tóratekercsét őrzi. Kis területe ellenére mecsetek, minaretek és a bazárok misztikus hangulata csalogatja ide a turistákat, ahol könnyen azon kapja magát az ember, hogy kézi készítésű szőnyegre, faragott tevére vagy parfümre alkudozik.

TUNÉZIA- Afrika kapujában

 
családi nyaralások Tunéziában

TUNÉZIA- Afrika kapujábanA Dino Club ingyenes programcsomagja keretében szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról a kijelölt hotelekben! A csodás tengerparti környezetben garantált a felhőtlen kikapcsolódás. A családi üdülés kényelmét tágas családi szobák, közvetlen tengerparti strandok, gyermekmedencék, játszóterek és gyermekbüfék biztosítják, valamint különleges gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá a kínálatot. Dino Club hoteleinkben felnőtt vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő szórakoztató programokat, így fiataloknak és időseknek, családoknak, pároknak és baráti társaságoknak is bátran ajánljuk klubszolgáltatásunkat!

Igazi klub hangulat sugárzik tunéziai Dino Club hoteleinkből! A hammameti és monastiri üdülőparadicsomokban található Dino Club szállodák kategóriájuknak megfelelően kiváló szolgáltatást nyújtanak, all inclusive ellátással. Fehérhomokos tengerpartjuk lassan mélyülő, így kiváló választás kisgyermekes családoknak is.

TUNÉZIA- Afrika kapujában

Gyerekkel nem egyszerű nyaralásunk helyszínét felfedezni és hosszabb kirándulásokba belevágni. A Dino Club speciálisan családok számára kínált fakultatív kirándulásait magyar animátor kíséri, így a gyerekek számára is élvezhetőek: Tunéziában a kalózhajó kirándulás és a vízi vidámpark program nyújt felejthetetlen élményeket az egész család számára!

Ha még nem döntöttél nyári pihenésedről, keresd fel weboldalunkat, ahol számos akcióval és last minute ajánlattal várunk egész nyáron!

Válogass 8, 11, 12 napos nyaraló programjaink között, közel 30 tunéziai szállodával, budapesti és debreceni indulással, magyar nyelvű telepített idegenvezetéssel, változatos fakultatív programokkal, különleges gyermekkedvezményekkel és ingyenes reptéri parkolással várjuk Tunézia szerelmeseit!

www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top