Nyereményjátékok

Őszi kényeztetés Hévízen

A közeledő hideg napok előtt a legjobb tipp egy fürdőzéssel és pihenéssel összekötött wellness hétvége, ahol a szépítő kezelésekkel, élményfürdőkkel és változatos sportprogramokkal tehetjük teljessé a kikapcsolódást. A hévízi Hotel Európa fit nemcsak wellness, hanem gasztronómiai élményeket is tartogat vendégei számára.

Őszi kényeztetés HévízenHa igazán különleges kikapcsolódásra vágyunk, töltsünk el legalább egy hosszú hétvégét a hévízi Hotel Európa fit**** superior szállodában. A hotel Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, mindössze 400 méterre Európa legnagyobb meleg vizű gyógytavától.

A szállodában mindhárom generáció igényei egyformán fontosak. A legkisebbek számára játszószoba, játszótér és gyermekmedencék állnak rendelkezésre, és a nap minden időszakában lehet gyermekfelügyeletet igényelni. A hotel 2007-ben elnyerte az “Év családi wellnessszállodája” címet.

Egészségmegőrzés és wellness
A felfrissülés után érdemes alávetni magunkat a különféle szépítő és fiatalító kezeléseknek. A Gyöngy Szépség- és Wellness Intézetben bőrgyógyász- kozmetológus szakorvosi vizsgálatot és konzultációt vehetünk igénybe.

Megújult Vitalium Medical Wellness Centrumunkban wellness kezeléseink széleskörű exkluzív kínálatával, kényeztető aromafürdőkkel, relaxáló és revitalizáló klasszikus és távol – keleti masszázsokkal várjuk Vendégeinket! A masszázspavilon 11 napfényes kezelőjében megfelelő hangulatban, vidám színek mellett relaxálhatnak, új hidroterápiánkon a kádfürdők növekvő népszerűségének köszönhetően – Hévízen egyedülálló módon – már az iszapfürdő is lehetővé válik. Gimnasztika terem kapacitásunkat és iszapkezelőink számát is kétszeresére növeltük, amelyek kellemes környezetet biztosítva segítik a regenerációt, gyógyulást.

A hotel 2007 novemberében elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer “medical wellness”, azaz gyógy-wellness tanúsítványát, mely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit**** szállodában a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.

Gasztronómiai élvezetek
Aki egy-egy kiadós étkezésre vágyik a kellemesen fárasztó kikapcsolódás után, olyan fogások közül választhat, mint a borsköntösben sült csirkemellfilé őszibarackkal, a szárnyas nyárs zöldséges palacsintában tálalva, illetve a zöldséges csirkechips házi készítésű sajttal.

A vegetáriánus vendégeknek sem kell lemondaniuk az ínyenc fogásokról: a séf többek grillezett zöldségekkel tálalt hajdinakását és gyümölcsös havannai lencsét ajánl nekik. Az egyik húsmentes specialitás a zalai sajtműhelyekből származó kecskesajtos burgonyalepény balzsamecetes grillparadicsommal.

Őszi kényeztetés Hévízen

 
Változatos programok
Ha valaki nem kedveli a vizet, és inkább a szárazföldi programok vonzzák, biztos lehet abban, hogy nem fog unatkozni, amíg a család többi része valamelyik medencében piheni ki a hétköznapok fáradalmait. Sportanimáció, változatos külső és belső programok, fitneszterem, asztalitenisz, kerékpár, szabadtéri és teremgimnasztika, power walking, nordic walking és jógázás közül választhat. . A Hotel Európa fit****superior őszi és téli ajánlatai két-, négy- és hét éjszakás csomagokat tartalmaznak, szinte teljes panziós ellátást kínálnak egy félpanziós áráért. Karácsonyi és szilveszteri ajánlataink pedig novemberig 27-ig előfoglalási kedvezménnyel foglalhatók!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top