Nyereményjátékok

Diétával a narancsbőr ellen!

A felesleges kilók felszedésével együtt a különböző bőrproblémák is megjelenhetnek: közülük a legszokványosabb a narancsbőr. A Turbó Diéta segítségével azonban pont a kényes helyekről fog rólad leolvadni a felesleg, és a leadott kilókkal együtt szabadulhatsz meg az elhízás okozta többi kellemetlen tünettől is.

Diétával a narancsbőr ellen!A felesleges kilók megjelenésével nem csak alakunk, hanem bőrünk is kellemetlen változásokon megy át: a gyakori és túlzott táplálékbevitel során nem csak az értékes tápanyagot juttatjuk a szervezetünkbe, hanem felesleges anyagokat, köztük méreganyagokat is, amelyeket aztán a méregtelenítésért felelős szerveink egy idő után nem tudnak eltávolítani, így testünk kötőszöveteiben rakódik le minden, ami káros: például narancsbőr formájában. “Ugyan alkatfüggő, hogy kinél milyen méreteket ölt ez a probléma, de azt megállapíthatjuk, hogy a túlsúllyal küzdők jelentős részének számolnia kell a cellulitisz jelenlétével” – árulta el dietetikus szakértőnk.

E probléma orvosslására mutatunk egy kiváló alternatívát:

A Turbó Diéta® klasszikus két hetes programját a szakértők méregtelenítéssel javasolják kezdeni: az első nap célszerű átesni egy alapos gyomor és béltisztításon, hogy szervezetünket felkészítsük a megváltozott táplálékbevitelre, és biztosítsuk a jó minőségű fehérje és vitaminok lehető legtökéletesebb felszívódását. A diéta során a Turbó Diéta® fehérjepor – ami 4 ízben is kapható – gondoskodik a szükséges mennyiségű tápanyag- és vitaminszükségletről, méghozzá a megfelelő minőségben, így elkerülhetjük a bőrünkre nézve káros és szükségtelen anyagok bevitelét is.

Diétával a narancsbőr ellen!

A diéta különlegessége az – ellentétben a többi fogyókúrás módszerrel -, hogy a súlyveszteség nem az izomtömegnél fog jelentkezni, hanem a testzsírunk tömege kezd el csökkenni. Két hét alatt akár két ruhaméretnyi csökkenés is elérhető. A Turbó Diéta® tartós fogyást biztosít, turbó ütemben, jojó effektus nélkül, ugyanis szervezetünk két hét alatt hozzászokik a diéta biztosította újfajta táplálkozási rendszerhez, amely során csak a szükséges mennyiségű tápanyagot visszük be, aminek egészét hasznosítja a szervezetünk. Ne feledd: Laura tudja, mi a jó fogyókúra titka, és nem is fél elárulni, tehát kérdezd nyugodtan a Turbó-diéta Közpon háziasszonyát, Laurát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top