Nyereményjátékok

Ezami – csak mi nem öregszünk!

Az idő múlásával úgy érezheted, hogy nem vagy már ugyanaz, mint 10-20 évvel ezelőtt.

Irigykedve nézed a húszéveseket, hiszen akkor minden sokkal jobb volt, sokkal könnyebben ment! Akkoriban meg se kottyant ha nem aludtál egész éjszaka, vagy ha reggeltől estig dolgozni vagy tanulni kellett. Arra is képes voltál – és még élvezted is – hogy egy nap alatt átvonatozd oda-vissza a fél országot, csak hogy csobbanhass egyet a Balatonban. Ma már azt is meggondolod hogy autóval elugorj-e bárhová, mert megterhelő.

Húszévesen mindig volt kellő energiád, bár mai fejjel nem érted hogy honnan… pedig akkoriban nem is törődtél annyit az egészségeddel!

Most persze mindennel próbálkozol… Krém a ráncok ellen, ruhák – amelyekben egészen biztosan fiatalabbnak látszol – lehetőleg egészséges ételek, egy kis mozgás. És mégis… valami nem az igazi. Mégsem olyan mint húszéves korodban. „Ez van, öregszem. Ez ellen nem lehet tenni!” – gondolod. De egészen biztos vagy ebben?

Szerintünk tévedsz!

A fiatalság nem attól függ, hogy hány gyertya van a tortádon! Az csak egy szám, amit ki lehet mondani büszkén is, ha közben mindenki 20 évvel fiatalabbnak néz! Hiszen ki ne szeretne 50 évesen 30 lenni?

A fiatalság egy érzés, amit sugárzol magadból a környezeted felé.

Tudom, most azt kérdezed, hogyan tudnál te is mínusz húsz évet „sugározni”? Miközben kifulladsz a lépcsőn (ha nem választod eleve a liftet), fárasztó bevásárolni, sőt, összességében szinte minden sokkal nehezebb.

De mi lenne ha azt mondanánk, hogy mi tudjuk, honnan is volt energiád 20 évesen? Ráadásul megvan a lehetőséged tenni azért, hogy visszanyerd fiatalkori önmagadat, fiatalos erőnlétedet!

Mi van benne?

Az ezami kapszulák és az ezami italpor olyan hatóanyagokat egyesít, amelyre szükséged lehet ha fel akarod venni a versenyt az öregedéssel szemben!

Ahhoz hogy fiatal legyél, energikusnak kell érezned magad, olyannak, mintha visszasétálnál az időben… Ha visszakapod a fiatalos, régi önmagad, akkor sokkal jobb lesz a kedved! (Többet fogsz mosolyogni is, ami természetes gyógyszer a ráncok ellen.) Egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben!

ezami hatóanyagival hozzájárul az erőnlét megőrzéséhez!

Ezami - csak mi nem öregszünk!Szervezeted energiaellátásában nagy szerepet játszik egy koenzim, amelyet Q10-nek hívunk. Az életünk során szervezetünk maga is termel Q10-et, változó mennyiségben. A legtöbbet pont a húszas éveinkben, amikor – nem meglepő módon – szinte mindenki számára ismeretlen fogalom a fáradtság.

Sajnos harmincas éveinktől a Q10 termelésünk folyamatosan csökkenni kezd, melynek mértéke függ egyéni egészségi állapotunktól és életvitelünktől is. Ha túlterhelt, stresszes az életünk, folyamatosan hajtjuk magunkat (akár fizikailag is), akkor nagyobb szükségünk lehet Q10-re, mint normális esetben.

A korral és az életvitellel járó Q10 hiány kihat az energiatermelési folyamatokra, energiaellátásunk zavart szenved, melynek számtalan tünete lehet. Fáradékonyabbak lehetünk, nehezebb lehet az izommozgás, nem úgy bírjuk a terhelést ahogyan szeretnénk.

Idősebb korban (főleg bizonyos gyógyszerek szedése mellett) egyre nagyobb Q10 hiány alakulhat ki a szervezetben. Pedig olyan létfontosságú szerveink kielégítő működéséhez – mint pl. a szívizom – nélkülözhetetlen a megfelelő Q10 ellátottság!

Az ezami titka, hogy feltölti szervezeted a hiányzó Q10-zel! De nem akármilyen Q10-zel… és nem csak Q10-zel!

Jól hangzik?

Köszöntünk az ezami világában!

ezami – csak mi nem öregszünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top