Nyereményjátékok

Versense – Friss és mámorító.

"A Versense egy kifinomult, modern parfüm, mely a mediterrán elemeket elegyíti a Versace által megálmodott nőideál lebilincselő érzékiségével. A Versense hitelesen jeleníti meg mindazokat az illatokat, melyeket kedvelek és a szívembe zártam." Donatella Versace

A Versense parfümben tökéletesen egybeolvad a frissesség és az érzékiség, és már a nevében is minden érzékszerv számára ígér valamit.

Színe a természet szépségét juttatja eszünkbe, miközben felidézi a tágas terek szabadságát, az újjáéledésben rejlő energiát és az érzékek egyensúlyát.

Friss és mámorító.

Ihletadói a természet elemei voltak; legjobban a magabiztos, életvidám és érzéki hölgyekhez illik.

Versense - Friss és mámorító.

 

Az illat

A bergamot és a zöld mandarin életigenlő mediterrán aromájának elegye természetes és spontán frissességet kölcsönöz az illatnak.

A fejjegyeken belül a mennyei medvetalpkaktusz és a gyöngyöző citrusgyümölcsök alkotta koktél az áradó életenergiát érzetét kelti.

A szívjegy ragyogását a virágok tisztasága adja.

A kecses és harmatos tengerparti nárcisz és a kardamon friss, fűszeres és súlyos jegyeinek összhangja szépen kiemeli a jázmin intenzív illatát.

Az önmagát tiszta harmóniákban megújító alapjegy bővelkedik a nemes, fás illatokban, melyek eleganciát és nemességet kölcsönöznek neki.

A szantálfa és a cédrus jól kiegészíti az olajfa selymességét és a pézsma enyhe illatát.

Az izgalmas, kifinomult és ámulatba ejtő illat a szinte tapintható, átható jegyeknek köszönheti érzékiségét.

Versense - Friss és mámorító.

 

Az üveg és a csomagolás

A Versense egy csodaszép kristályüvegben érkezik, így könnyed, világoszöld csomagolásával együtt finoman ötvözi a modern luxust és a hagyománytiszteletet.

A kör alakú fémkupak és az illat szívét jelképező, középen elhelyezkedő Medúza-logó a

végsőkig kifinomult, nőies és érzéki illat méltó jelképe.

Versense - Friss és mámorító.

 

 

A kiegészítő termékcsalád

A Versense sorozatot friss és virágos illatú fürdőszobai kozmetikumok teszik teljessé, melyek édes mediterrán aurája valósággal körülöleli a testet.

A tusfürdő és a testápoló használata után a bőr kipihent és friss lesz, ugyanakkor visszanyeri rugalmasságát és lágyságát.

Versense - Friss és mámorító.

 

A reklámfilm

A Versense reklámkampánya a csábítás kifürkészhetetlen erejére épít. Célja, hogy megragadja egy megismételhetetlen pillanat varázsát.

Versense - Friss és mámorító.Mintha egy film részletét látnánk: egy elegáns nő sétál végig egy titokzatos tengerparton; úgy tűnik, mintha az óceán a sivatag szélén hullámzana. A természeti elemek – a tenger és a fény – sugárzó, elbűvölő hangulatot teremtenek.

A főszereplő, egy kristályokkal hímzett Atelier Versace ruhát viselő nő a tenger felé halad, majd megfordul. Nem pózol, mozdulata természetes, így az őt figyelő férfinek az az érzése támad, hogy egy varázslatos pillanat szemtanúja lehet. A nő természetessége és testtartásának magabiztossága valósággal lenyűgözi a férfit, aki mozdulatainak hatására egyre csábítóbbnak látja a nőt.

A nő haját szél fújja, vállait a nap sugarai simogatják, valósággal elborítja őt a fény.

Friss, természetes és érzéki stílusa tökéletesen visszaadja az illat lényegét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top