Nyereményjátékok

Előfoglalási akció- meghosszabbítottuk!

Meghosszabbított előfoglalási akcióval és új weboldallal vár a Best Reisen a 2009/10-es téli szezonra vonatkozóan!

Előfoglalási akció- meghosszabbítottuk!Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

Meghosszabbítottuk előfoglalási akciónkat a 2009/10 téli katalógusainkban szereplő összes utazásra. Érdemes tehát időben dönteni és 2009. október 31-ig lefoglalnod nyaralásod, hiszen minden téli úti célunkon széles szálloda kínálattal és előfoglalási akciós árakkal várunk! S hogy mennyire kedvezőek áraink, íme néhány példa: tunéziai üdülést foglalhatsz már 44.900 Ft/főtől , körbe utazhatod Thaiföldet már 242.900 Ft/főtől, de akár részt vehetsz egy kenyai szafarin is most 379.900 Ft/fő ártól! Ha biztosra szeretnél menni, tervezd meg időben nyaralásod, foglald le nálunk 2009. október 31-ig és vedd igénybe kedvező előfoglalási akciós árainkat! Bátran keresgélj ajánlataink között, hiszen Tunézia, Egyiptom, Gran Canaria, Thaiföld, Kenya, Bali, Dominika és számos további úti cél vár még meghódításra!

Ingyenes reptéri parkolás az előfoglalás idejére is!

A kedvezményekből sosem elég! Foglald le téli pihenésed 2009. október 31-ig a Best Reisen Repülős Utazások és Egzotikus üdülések 2009/10 Tél- Tavasz katalógusaiból és minden egzotikus úti cél esetében az üdülés teljes időtartalmára, a Repülős Utazások katalógusból történő foglalás esetén pedig egy hétre, foglalásonként egy személyautó részére ingyenes reptéri parkolást biztosítunk!

Előfoglalási akció- meghosszabbítottuk!

Új szolgáltatásunk: www.bestcharter.hu

Mostantól itt a lehetőség, hogy repülőjegyet foglalj charter járatainkra! Van már szállásod, de még nem találtál hozzá olcsó repülőjegyet? Vagy egyszerűen csak neki vágnál a nagyvilágnak? Akkor új oldalunk pont Neked készült: keresd fel a www.bestcharter.hu -t, ahol jelenleg Tunézia, Egyiptom, Thaiföld, Kenya és Gran Canaria charter repülőjegy kínálatát találod meg a 2009/10-es téli szezonra. Áraink átláthatóak, hiszen minden költséget tartalmaznak, a fizetés pedig egyszerű: akár online, akár irodánkban személyesen fizetve is rendezheted repülőjegyed.

 

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező előfoglalási árainkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!

www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top