Nyereményjátékok

Lépj be a csodák világába!

Van egy rendezvény Magyarországon, amelynek rajongói vannak. Időpontját már jó előre beírják az emberek a naptárukba. Ez az esemény nem más, mint az UTAZÁS kiállítás, a régió egyik legnagyobb idegenforgalmi vására, amelyre idén március 5-7. között látogathasz el és amelynek helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont. De nem csak ez a csoda vár ott rád...

Lépj be a csodák világába!A tavasz első napjaiban, amikor egyre többször és egyre melegebben süt a nap, biztosan Téged is elkezd foglalkoztatni a nyaralás gondolata. Hová is menjünk az idén vakációzni? Az ötletelést az UTAZÁS kiállításon érdemes elkezdeni, ahol egyszerre találkozhatsz számos külföldi országgal, utazási irodákkal és magyarországi úticélokkal. Akkor sem jársz rosszul, ha már a rendezvényen döntesz és foglalsz, hiszen a kiállítás idején a kiállítók rendkívüli akciókkal várják a látogatókat. Nem utolsósorban megismerheted Magyarország minden szegletét és számos programötletet kaphatsz látogatásod során.

Természetesen nem csak standok várnak Rád a kiállításon, hanem rengeteg szórakozás is. A kiállítás idei díszvendége Törökország, amely tradicionális zenével, táncbemutatókkal és kóstolókkal teremt igazi török hangulatot. Ígéretes úticélként India mutatkozik be, a kiemelt magyarországi téma pedig a Fesztiválok Éve. A kiállítás magyarországi díszvendége Pécs, Európa 2010-es kulturális fővárosa. Mellette a másik két európai kulturális főváros, Essen és Isztambul is bemutatkozik.

A programok itt még mindig nem érnek véget. Az UTAZÁS kiállítás Fesztivál Színpadán három napon keresztül folyamatosan zenés-táncos előadások zajlanak. Az utazásárverésen még a kiállítási áraknál is kedvezményesebb áron juthatsz hozzá álmaid nyaralásához és még jó buli is. Lesz turisztikai állásbörze az idegenforgalomban dolgozni vágyók számára és világutazó fotókiállítás. Ha kedveled a kerékpározást, nézz be a Balaton Bike House-ba, ahol megismerheted a balatoni kerékpárosbarát szolgáltatók kínálatát. Mielőtt pedig hazaindulnál, legyél a vendégünk egy kávéra az UTAZÁS kiállítás internetkávézójában.

Lépj be a csodák világába!

És mint ígértük, nem csak ez a csoda vár rád a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az UTAZÁS kiállításra megváltott belépőjegyeddel az egyidejű rendezvényeket is megtekintheted. Az idegenforgalmi kiállítás mellett ugyanis ekkor rendezik a Budapest Boat Show nemzetközi hajókiállítást és társrendezvényeit, a lakóautókat és lakókocsikat bemutató Karaván Szalont és a Golf Expo-t, a golfsport kiállítását. Megtekintheted továbbá a Karát Ékszer Szigetet, a II. Európai Leader Expo-t, ahol belekóstolhatsz a magyar vidék kultúrájába és ízeibe, valamint a PORT.hu Bringaexpo-t. Tarts velünk Te is, lépjünk be együtt a csodák világába!

További részletek az UTAZÁS kiállításról: www.utazas.hungexpo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top