Nyereményjátékok

Gyors fogyás könnyedén

A tartós fogyás titka nem az éhezésben és önsanyargatásban rejlik. Sokkal inkább abban, hogy a diéta során milyen fajtájú és minőségű tápanyagot juttatunk a szervezetünkbe. A Turbó diéta segítségével megmutatjuk, hogy hogyan szabadulhatsz meg könnyedén és tartósan a pluszkilóktól.

 

A sikeres fogyókúrához nem feltétlenül van szükség éhezésre és önsanyargatásra. Megmutatjuk, hogy mi kell a tartós, könnyű, és gyors fogyáshoz, ugyanis, ha van rajtad néhány kiló plusz, még időben vagy ahhoz, hogy a Turbó diéta segítségével leadd a felesleget, és büszkén viselhesd a bikinidet nyáron. 

Gyors fogyás könnyedén A Turbó diéta segítségével pont onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél: a testzsírodból. Hogy hogyan? A módszer nem olyan bonyolult: a kéthetes diéta során a Turbó diéta fehérje turmixpor fogyasztása biztosítja, hogy a jó minőségű fehérje-bevitellel ellásd izmaidat a megfelelő protein-mennyiséggel, így nem az izmok tömege csökken, hanem a testzsírodat kezdi el hasznosítani a szervezeted. Mivel a diéta során biztosítod a szükséges tápanyagbevitelt, a vércukor-szinted nem kezd el ingadozni, és nem tör rád a kínzó éhezés. Klinikai tesztek és testösszetétel-mérések bizonyítják, hogy a fogyás mellett a következő pozitív változások mennek végbe a diéta során:

a zsírégetés optimalizálódik az izomfehérje mennyisége nem csökken elkerülhető jojó hatás fokozott jóllakottság érzés csökken az inzulin koncentráció csökken a koleszterin szint simává, feszessé válik a bőr megnövekszik a teljesítőképesség és a vitalitás
A Turbó diéta segítségével intenzív súlycsökkenés érhető el, akár két ruhaméretnyi feleslegtől is megszabadulhatsz a fent ismertetett módon. Ne feledd, hogy a pluszkilókat valóban onnan adod le, ahonnan szükséges: a testzsírodból.

 

Gyors fogyás könnyedén

 

 

A Turbó diéta most még egyszerűbb, mint valaha: az új Turbó diéta Shaket bátran magaddal viheted, így bárhol, bármikor elfogyaszthatod a reggelire, ebédre, vagy éppen a vacsorára való turmixadagod. Egy palack Shake tápanyagtartalma egy csökkentett kalóriatartalmú, teljes értékű étkezésnek felel meg.

Gyors fogyás könnyedén

Mivel az intenzív Turbó diéta során a fehérje turmixszal táplálod a szervezeted, vagyis nem veszel magadhoz szilárd táplálékot, fontos, hogy a diéta befejeztével fokozatosan térj vissza a megszokott étrendedhez.

 

Erről bővebben itt olvashatsz.  Kérdésed van a Turbó détával kapcsolatban? Kérdezd Laurát! Ő tudja, hogy mi a jó fogyókúra titka, és nem fél elárulni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top