Nyereményjátékok

Színekkel a hideg ellen

A Crocs hódítása azóta is tart, hiszen a Crocslite alapanyag előnyös tulajdonságai és a lábbeli kényelme mindenkit levesz most is a lábáról. A rossz idő beálltával sok kedvenc darabunktól kell megválni és eltenni a melegebb napokra. De NO pánik, a Crocs téli kollekciójában számtalan szőrös, meleg és legfőképpen színes darabot találsz.

A puha szőrős csizmák, a hótaposók és a bélelt papucsok számtalan rajongót szereztek az elmúlt években már, itt az ideje, hogy Te is részese legyél a rossz időre fittyet hányó színes Crocs világnak!

DERÜLJ JÓKEDVREJ

A jibbitz egy olyan kitűző, mely kifejezetten a Crocs cipők orr-részén lévő lukakra készült. Óriási választékában rengeteg forma és szín közül válogathatsz. Többek között megtalálhatod a Warner Brothers és a Disney mesehőseit, rajzfilmfiguráit is.

Szerezz néhány jibbitzet Te is és nem csak egyedivé teszed a papucsod, de garantált, hogy jobb kedved lesz, ahányszor ránézel. Hiszen ki ne szeretné, ha egy egész virágos kert nyílna a papucsából?

Ha szereted a változatos, jó hangulatú, színes dolgokat, akkor a jibbitz neked való!

Színekkel a hideg ellen

MOST PELXI VAGY SEM?

Tudd, hogy a Crocs tényleg más, hiszen a Crocs szabadalmaztatott zárt cellás műanyagkeveréke a Croslite anyag egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé teszi a puha, könnyű (mindösszesen 150g), jó tapadású, kényelmes és – nem utolsó sorban – szagmentes műanyag lábbelik gyártását. Ez az a tudás és fejlesztés, ami megkülönbözteti a Crocs papucsokat és cipőket a többi műanyag lábbelitől, a Croslite-ot ugyanis csak és kizárólag a Crocs Inc. használhatja világszerte.

www.icrocs.hu

www.crocs.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top