Nyereményjátékok

A Teva® több, mint egy lábbeli:

A Teva® márkát 1984-ben alapították az Egyesült Államokban, Grand Canyon Folyami Túravezetők által inspirálva, hogy megalkossák a világ első sportszandálját. Innen indult hódítóútjára a világ legjobb túraszandáljának története.

  • A Teva® oszlopos és aktív tagja annak az amerikai Vízvédelmi Szövetségnek, mellyel karöltve 3D Imax mozifilmet forgattak „River at Risk” címmel
  • Recycling programjának köszönhetően a Teva kollekciójának egyes darabjai újrahasznosított alapanyagokból készülnek
  • Olyan szervezetek tagja, melyek az Egyesült Államokban meghatározó és domináns szereplői a természetvédelemnek (pl: Waterkeeper Alliance, Conservation Next, Outdoor Foundation)

 

A Teva® több, mint egy lábbeli:

 

A Teva – mely híres magas minőségű túraszandáljairól – tervezői is kirukkoltak egy ősz/téli kollekcióval az „urban outdoor” jegyében, mellyel egy 12 hónapban is viselhető márkává vált. Lényege, hogy a túracipők minden kényelmével ellátott utcai cipőkkel és csizmákkal lássák el azokat az aktív hölgyeket és urakat, akik nem szívesen cserélik fel a divatot a tökéletes komfortra és vízállóságra. Szerencsére erre semmi szükség, hiszen a Teva csizmái a külcsínyen túl, hordozzák azt a bizonyos belbecst is: vízállóság, anatómiailag kidolgozott belső talp, kényelmes és még sok egyéb.

 

Urban outdoor – az új életforma

Az urban outdoor irányzat, mely egyre nagyobb teret hódít hazánkban is a városi fiatalok körében, a tudatos és természet közeli életre hívja fel a figyelmet. A környezetvédelem, szerveztünk és testünk védelme ma már nem zárja ki a divatos és trendi cipő, ruha és kiegészítők viselését, hála az ultramodern gyártási technológiáknak és a kőkeményen ellenőrzött gyártási minőségnek.  Azok a környezettudatos, 21. századi fiatalok, akik megértették Bolygónk üzenetét és valóban tesznek valamit gyermekik élhetőbb jövőéért – például biciklire cserélik az autót – ma már szerencsére el vannak látva megfelelő minőségű és technológiájú ruházattal, cipővel és kiegészítőkkel.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top