Nyereményjátékok

Őszi pihenés

Nyereményjáték szabályzat a Nők Lapja 2010/46. számában megjelenő "Őszi pihenés" játékra.

Jelen Nyereményjátéki szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Sanoma Budapest Zrt. (a továbbiakban: Sanoma) Nők Lapja kiadványa által szervezett Őszi nyereményjáték című Nyereményjátékra (a továbbiakban: Nyereményjáték).

A Nyereményjáték kiírója: Sanoma Budapest Zrt. (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.) együttműködésben a Pato Hill Kft.-vel. (székhely: 2899 Naszály, Petőfi Sándor u. 33.)

 

1. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

A Nyereményjátékon részt vehet minden természetes, nagykorú személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Pályázó). Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Nyereményjátékon NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.); a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói; egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. A Nyereményjáték leírása

Tudásalapú nyereményjátékot hirdetünk meg a Nők Lapja olvasói között.

A pályázó oly módon vehet részt a Nyereményjátékon, hogy megvásárolja a 2010/46. héten (megjelenés dátuma: 2010. november 16.) megjelenő Nők Lapja hetilapot, az abban található nyereményszelvényt az általa helyesnek vélt válasszal valamint személyes adatai megadásával kitölti és egy nyílt postai levelezőlapon 2010. december 1.-éig a 1554 Budapest, Pf. 126. postacímre, „Őszi pihenés” játék jeligére, visszaküldi.

Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

 

3. A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2010. november 16. 0.00 órától 2010. november 25. 24.00 óráig lehetséges. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

 

4. A kiválasztás menete

Sanoma a nyereményjáték időtartamának végéig postai úton beérkezett pályázatokból 2010. november 26.-án sorsol. A sorsolás alkalmával egy nyertes és három pótnyertes kerül kiválasztásra.

 

5. Jelentkezés a Nyereményjátékra

A Nyereményjátékra jelentkezni:

– a pályázáshoz szükséges nyereményszelvény beküldésével

– a Nyereményjátéknál kért adatok hiánytalan megadásával lehet,

A Nyereményjátékra való jelentkezéshez szükséges nyereményszelvényt az alábbi módokon lehet eljuttatni Sanomához:

Elküldeni postán (nyílt, postai levelezőlapon) a 1554 Budapest, Pf. 126 postacímre (jelige: Őszi Pihenés).

A Nyereményjátékban való részvételhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám megadása.

Egy Pályázó több pályázattal is pályázhat.

A Nyereményjátékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Nyereményjátékból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a Nyereményjáték tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.

 

6. Nyeremény

A Pato Hill Kft. nyereményként az alábbiakat ajánlja fel: egy borvacsorával egybekötött 4 személyes, 2 éjszakás tartózkodás a Patóhegyi Borházfaluban, előre egyeztetett időpontban. A nyereményt 2010. dec. 20.-áig fel kell használni. A nyeremény nem tartalmazza a Patóhegyi Borházfaluhoz való eljutás útiköltségét, baleset, poggyász vagy egyéb, más biztosítást, a helyszínen megfizetendő IFÁ-t, és a helyszínen a felajánlott borvacsorán kívüli egyéb más fogyasztás költségét. Az felsoroltakkal kapcsolatos extra költségek a nyertest terhelik. A nyeremény készpénzre nem váltható át és másra nem ruházható át. Sanoma vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

Őszi pihenés
 

7. Nyertes értesítése

A nyertest minden esetben postai levélben értesítjük. A Pályázó felelős azért, hogy az általa megadott e-mail cím és telefonszám érvényes legyen, és azon a kapcsolatot fel lehessen venni vele további egyeztetés végett. Amennyiben a nyertessel kapcsolatot nem lehet felvenni, illetve az postai értesítésre 14 napon belül nem reagál, nem jogosult a nyereményre. Ebben az esetben a Sanoma és az Pato Hill Kft. dönthet akként, hogy a pótnyertesként kisorsolt személy lép az eredeti nyertes helyébe. pályamű nyeri a Nyereményjátékot (pótnyertes), amennyiben van erre érdemes másik pályamű.

A nyertes nevét és települését a Nők Lapja 2010/49. heti számában jelentetjük meg.

 

8. Adatkezelés

A Pályázók a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

– megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Sanoma, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Sanoma minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje legfeljebb a kiválasztást követő 6 hónapig;

– a nyertes név, lakcím és telefonszám adatait a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Sanoma átadja a Pato Hill Kft.-nek.

A Pályázók tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet a Sanoma székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatait, az a Nyereményjátékból való kizárásához vezet. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Pályázót megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

A Sanoma a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.

 

9. Felelősségkizárás

A Nyereményjátékok hiányosságáért értesítési késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanoma-nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A nyeremények átadására csak abban az esetben van lehetőség, ha a nyertes a Sanoma-nak adott adatkezelési jogosultságot nem vonja vissza.

A Sanoma a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes ilyen igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény szolgáltatójával/gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékokban való részvétel során, a Nyereményjáték esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Sanoma nem vállal felelősséget a nyertes Pályázó és a Pato Hill Kft. között bármilyen okból adódó, bármely kártérítési, kártalanítási igényért.

 

10. Egyéb

A Pályázó a Nyereményjátékon történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint fénykép beküldése esetén fényképét a Sanoma nyomtatott, ill. online kiadványaiban a sorsolástól számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza. A Pályázó a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Pályázón kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Pályázó kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

Kelt: Budapest, 2010. november 11.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése