Nyereményjátékok

Shiatsu – masszázs minden fokon

Legyél népszerű a barátaid között: tudj meg kicsit többet arról, hogyan lehet igazán jól masszírozni! A shiatsu (siacu) professzionális gyógymód, ám nem csak profiknak való. A módszer alapjait bárki elsajátíthatja.

ŐSI ÉS MODERN

A masszírozás alighanem egyidős az emberiséggel. Ha fáj valamink, rögtön odakapunk, megérintjük, önkéntelenül is dörzsölni kezdjük. A dörzsölésből és nyomkodásból, főleg a keleti kultúrákban, holisztikus módszerek születtek, melyeket a gyógyító érintéstől kissé elszokott, inkább a műszereiben bízó nyugati világ a XX. század második felétől egyre lelkesebben fedezett föl magának. E módszerek közül Nyugat-Európában a shiatsu a legnépszerűbb, melynek a hetvenes években, Amerikában alakították ki modern formáját.

 

Shiatsu - masszázs minden fokon

 

SHIATSU PROFIKNAK

A shiatsut azóta rengetegen használják, s Európa szerte számtalan iskola működik. Az idén tizenhárom éves Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskolában is folyik európai szintű képzés. Ennek lényege, hogy csak az lehet diplomás shiatsu-gyógyász, aki legalább három évet tölt a képzésben, s elvégzi a teljes, négyszemeszteres, 750 órás képzést.

Shiatsu - masszázs minden fokon

 

CSALÁDI, BARÁTI SHIATSU

A shiatsu azonban nem csak a „profiknak” való. A masszírozás már sokak életét megváltoztatta, és nem csak azokét, akik valamilyen súlyos panaszra kaptak egy szakembertől megoldást. A családon, baráti körön belüli érintés számos kapcsolatnak adott lendületet, új dimenziót nyitva a kommunikációban. Hiszen annyi minden megváltozhat, ha tizenéves gyerekünk, vagy idős szüleink kezét „kicsit” megmasszírozzuk. Nem beszélve arról, milyen jó, ha tudjuk, mely pontokat kell a vállon vagy a háton megnyomni, amikor párunk egy nehéz nap után fáradtan tér haza a munkából.

 

Shiatsu - masszázs minden fokon

 

SHIATSU-KÉPZÉS MINDEN SZINTEN

A Nemzetközi Shiatsu Iskola tanfolyamain gondosan kidolgozott tematika szerint, lépésről-lépésre tanítják meg a módszer technikáit és a hozzá tartozó elméletet. A shiatsuval való ismerkedés egy háromnapos alaptanfolyamon kezdődik. Az itt tanultakat remekül használhatják mindazok, akik az ösztönös mozdulatoknál többre vágynak. Az első két szemeszter a shiatsu szakképzés, ezt követően természetgyógyász szakvizsgát lehet tenni. A harmadik és negyedik szemeszter a mesterképzés, ezt után lehet európai érvényű shiatsu-gyógyász diplomát szerezni.

Shiatsu - masszázs minden fokon

 

Shiatsu - masszázs minden fokon

 

 

 

 

FOLYAMATOSAN INDULÓ TANFOLYAMOK

A tanfolyamokra folyamatosan lehet jelentkezni, alaptanfolyam legközelebb 2011. április 29-én indul. Érdeklődni e-mailben és telefonon is lehet, az iskola honlapján minden szükséges információ megtalálható.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top