Nyereményjátékok

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

Magyarország legnagyobb szálloda és fedett vízi élményparkjában, a Ramada Resort - Aquaworld Budapestben elkezdődött az indián nyár!

Budapesten, a Megyeri híd lábánál, az M0-ás autópálya mellett vár mindenkit vízibirodalmunk.

A csodás komplexumban januártól decemberig strandidő van.

A minden igényt kielégítő négycsillagos superior, családbarát wellness szállodához csatlakozó Aquaworld ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt.

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva barangolhatnak a trópusi hangulatú Angkor-romptemplomban, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében mártózhatnak meg, kalandot és némi adrenalint pedig 11 különleges csúszda garantálja számukra.

Gondoltunk a CSALÁDOKRA!

Nálunk a felnőtt is gyerek lesz néhány órára, – ha nem vigyáz!

Nagyokra és kicsikre egyaránt gondoltunk. A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, labdázhatnak. A kicsivel nagyobbak kedvük szerint úszkálhatnak, csúszdázhatnak. A pici babák és szüleik kényelmét gyerekágy, pelenkázó, zsúrterem és járóka szolgálja. De van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, szárazföldi élményként egy hatalmas játszóbirodalom, a Bongo Kids Club várja a csemetéket, ahol szakképzett gyermekcsőszök szórakoztatják a lurkókat, amíg a szüleik kipihenik a hét fáradalmait.

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest Hotel a 2011-es évet a „Gyermekek évének” -kiáltotta ki, éppen ezért nálunk minden 7 éven aluli gyermek számára ingyenes szállást biztosítunk.

Gondoltunk a WELLNESS SZERELMESEIRE!

A szállodában 3 szintes, a távol-keletet idéző Oriental Spa wellness- és fitneszközpont működik.   Itt megtalálható minden, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges.

Egzotikus fürdők, élménymedencék, különleges szauna világ, tenisz, squash és fitneszterem szolgálja „testnek és léleknek” a felüdülést. Az indián nyár itt is elkezdődött, így akár 50 % kedvezménnyel próbálhatja ki a luxust.

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!

A hölgyek a hagyományos kozmetikai, illetve kényeztető őszi akciós test – és arckezelések mellett 14 különféle egzotikus masszázs közül választhatnak.  Thai-, Ma-uri, Watsu, lávaköves-, Hamam vagy aromaterápiás masszázsok mellett, még a Tibeti hangtálas kezelésre is lehetőség van.

Pihenjen és frissüljön fel nálunk!

Garantált jó idővel és felhőtlen szórakozással várjuk egész évben!

Tekintse meg akciós őszi ajánlatainkat!

http://www.ramadaresortbudapest.hu/hu/oszi_csomagajanlatok

 

További információ és foglalás

Ramada Resort – Aquaworld Budapest **** superior
H-1044 Budapest, Íves út 16.
t.: 06 1 2313 600
f.: 06 1 2313 619
e.: reservation@aqua-world.hu
www.ramadaresortbudapest.hu
www.aqua-world.hu
www.orientalspa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top