Nyereményjátékok

Fedezze fel Budapestet a MAHART hajóinak fedélzetéről!

A Duna meghatározó képe fővárosunknak, páratlan látvány, ahogy méltóságteljesen hömpölyögve választja ketté a pesti és a budai oldalt. De nemcsak látványnak szép, hanem kellemes időtöltés is néhány órát eltölteni a vízen. A MAHART PassNave Személyhajózási Kft. járatai kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a hajózni kívánó utasoknak.

Két hónapon át kéthetente mindig más cikket olvashatsz majd a MAHART járatairól, hogy egy átfogó képet nyújtsunk neked a hajózási lehetőségekről és kedvcsinálóként hajójegyeket is kisorsolunk azok között, akik kedvet kapnak a hajózáshoz.

Ha csak néhány órát szeretnétek dunai hajózással eltölteni, akkor a különleges élményt nyújtó 2,5 órás Zenés-táncos esti sétahajó tökéletes arra, hogy a fedélzetről csodáljátok a szemetek elé táruló gyönyörűen kivilágított, esti Budapest lenyűgöző látványát. A hajón élőzene és svédasztalos vendéglátás várja a vendégeket, megteremtve a felejthetetlen este kellemes hangulatát. Az ízletes, magyaros ételek, a kellemes zene felkelti a vendégekben a vágyat, hogy fővárosunk szépségeit, hangulatát minél tovább élvezzék, és ha lehetőség nyílik rá, akkor még visszatérjenek ide.

Fedezze fel Budapestet a MAHART hajóinak fedélzetén!

 

Másfajta kikapcsolódást kínál kellemes és kényelmes egyórás útjaival a Duna Corso városnéző sétahajó, mely a Margit hídtól a Rákóczi hídig kalauzol minket a főváros part menti látványosságai között, melyekről 11 nyelven nyújt fülhallgatós tájékoztatást. A járat különlegessége, hogy naponta 10-13 alkalommal is indul, ezért akkor is tökéletes választás, ha az éjszakai Budapestet szeretnéd megtekinteni.

Fedezze fel Budapestet a MAHART hajóinak fedélzetén!

 

Közkedvelt járata a kisgyermekes családok körében a Vigadó tér és a Margitsziget között közlekedő átkelőjárat. A hajó a Vigadó térről indul, majd a Batthyány tér érintésével megáll a szigeten mind a pesti mind a budai oldalon is. Arra is van lehetőség, hogy egy körutazást tegyetek meg anélkül, hogy kiszállnátok, de akár néhány órát is eltölthettek Budapest zöld szigetén, ahol meglátogathatjátok Budapest új Attrakcióját, az idén újra nyitó 101 éves Margitszigeti Víztorony kilátót és kiállítást! Páratlan élményben és nem utolsósorban látványban lehet részed a 60 perces kiállítási program megtekintésével! És  hogy teljes legyen az élmény, érkezzetek hajóval a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira!

Fedezze fel Budapestet a MAHART hajóinak fedélzetén!

 

Ha kedved támadt vízre szállni, ajánljuk figyelmedbe a www.mahart.info oldalt, ahol minden járatról megtalálod a részletes információkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top