Nyereményjátékok

Ha a Konkurencia Fehérneműnél vásárolsz, többé nincs konkurenciád…

A Konkurencia Fehérnemű első üzletei 1994-ben nyitották meg kapuikat. Az évek során, a cég kiskereskedelmi hálózattá nőtte ki magát, mára minden nagyobb bevásárlóközpontban és csomópontokon fellelhető. Budapesten hat helyen, vidéken pedig Nyíregyházán, Székesfehérváron és Egerben találhatóak üzletei. Az üzletekben több mint 50 hazai és külföldi gyártó fehérneműi, fürdőruhái, harisnyái, pizsamái, köntösei és egyéb termékei találhatóak meg széles választékban. Többek között olyan márkák, mint például Poppy, Vancea-V, Belmanetti, Origami, MyChoice, Misty-Bahama, Jolie Folie, X-INN termékek.

2010 óta már web áruházon keresztül is lehet vásárolni a cégtől, amely a www.konkurencia.hu internetes címen érhető el a vásárló közönség számára. Online rendelés esetén a kézbesítés költségét bruttó 5.000 Ft feletti megrendelés esetén a cég átvállalja.

 Ha a Konkurencia Fehérneműnél vásárolsz, többé nincs konkurenciád...

 

A hálózat számára a kiváló minőség mellett az árak kedvező meghatározására is fontos szerepet tölt be. Azokkal, akik már megszerettek bennünket és szeretnének naprakészek, lenni akcióink és új termékeink vonatkozásában, azokkal hírlevelek küldésével és a facebookon keresztül is tartjuk a kapcsolatot.

A Konkurencia üzlethálózat sikerének kulcsa, hogy a vásárlói elégedettség az elsődleges cél. Az elért eredmények a Konkurencia Fehérnemű vezetését pedig állandó megújulásra, bővülésre, a vevői igényekhez való gyors alkalmazkodásra ösztönzik.

 Ha a Konkurencia Fehérneműnél vásárolsz, többé nincs konkurenciád...

 

Aktualitás

Üzleteinkbe már megérkeztek a 2012-es fürdőruhák. Ebben a szezonban az élénk színek és minták hódítanak, de azért a fekete is örök sláger marad. Akár kombinálni is lehet a színes mintákat. Idén nyáron majdnem mindent szabad, csak a fantázia szab határt. Nagy sláger lesz a türkiz, az azúrkék, a kékeszöld és a zöld minden árnyalata, valamint a pasztell és neon színek egyaránt.

Látogass el a www.konkurencia.hu oldalra és válogass a minőségi fehérneműk és fürdőruhák között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top