Nyereményjátékok

Huszadik VOLT lesz

Június 26-án nyitja kapuit a 20. VOLT Fesztivál. Minden eddiginél több világsztár, közöttük Skrillex, a Faith no More, a Snow Patrol, a Simple Plan és az Iggy & the Stooges is fellép a fesztiválon, amely idén, a jubileum apropójából egy ajándék nappal hosszabb lesz: a nyitónapon, június 26-án “WE LOVE VOLT" címmel 20 zenekar és 10 DJ lép színpadra.

A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál. A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont, “We Love VOLT!” címmel két színpadon 20  zenekar és tucatnyi DJ lép fel a legnépszerűbb dalaikkal és a legerősebb szettekkel.

A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 forintért vehetnek részt a programokon.

Huszadik VOLT lesz
 

Minden korábbinál illusztrisabb világsztár-névsort vonultat fel a 20. VOLT Fesztivál. A többszörös Grammy-díjas Skrillex, a Snow Patrol, az Iggy & The Stooges, a Lostprophets, a Hadouken és Katy B mellett a legjobb idei brit bandák között jegyzett Chase & Status, az Enter Shikari és Mac Miller is a VOLT vendége lesz.

A 200 hazai zenekart és DJ-t felvonultató programban 3 exkluzív koncert is helyet kapott: Ákos egy év koncertszünet után a VOLTon mutatja be új, szintipop programját, sok év után itt lép fel először Yonderboi és visszatér a legendás Sex-E-Pil is.

A zenei programok között mellett a szervezők kiemelték a Heti Válasz Borfesztivált, amely keretében 20 neves borász és számos kistermelő árulja portékáit. A VOLTra meghívott neves kortárs képzőművészek 20 alkotást hoznak létre a közönség szeme láttára.

A fesztiválon zajló VIVA – VOICE Fesztivál című tehetségkutató verseny keretében a közönség négy nap alatt választhatja ki a VOLT hangját!

Budapestről idén is naponta több alkalommal különvonat indul Sopronba, a bejáratnál pedig egy 8 méter magas, magenta színű csúszdát épít a VOLT főszponzora, a Telekom. Az érkezők ezen keresztül is becsúszhatnak a 20. VOLT Fesztiválra.

További infók a www.volt.hu honlapon.

Huszadik VOLT lesz
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top