Nyereményjátékok

Kockázz a HARIBO-val!

A HARIBO finom és vidám terméke, a gyümölcsös, puha és energiát adó ízbomba, a Funny Cubes! A legjobb választás a baráti beszélgetésekhez, a hosszú őszi estékre vagy csak ha tanuláshoz van szükséged egy kis energiára.

[másolat] - Nem kockáztatsz, ha megkóstolod!Amikor az édesség feltalálásáról volt szó, az emberiség mindig nagyon találékony volt. Az első gumicukor feltalálásáig azonban hosszú rögös út vezetett. A gumicukor a 19. század óta az egyik legkedveltebb édesség és bátran állíthatjuk, hogy nemcsak a gyerekek, de a felnőttek kedvence is egyaránt.

Ha gumicukor, akkor HARIBO

A HARIBO gumicukrokat nem lehet nem ismerni. Az édes színes Goldbären figurákat mindannyian végigkóstoltuk gyerekkorunkban. Az ellenállhatatlanul finom macik azonban már nem egyeduralkodók a HARIBO palettáján, hiszen egyre újabb, különlegesebb formák és ízek között válogathatunk.

[másolat] - Nem kockáztatsz, ha megkóstolod!A legújabb finomság a Funny Cubes, melyben puha, gyümölcsös kis kockák mosolyognak ránk a zacskóból. A vidám kockácskák különböző színekben és ízekben találhatók meg a csomagolásban; a fehér kocka lime, a sárga banán, a rózsaszín ribizli és a narancssárga pedig vegyes gyümölcs ízben várja, hogy megkóstoljuk őket.

A Funny Cubes puha állagú, habosított gumicukor, mely 85 grammos kiszerelésben kapható az üzletekben.

A Funny Cubes zacskókat is bátran tehetjük a kosarunkba, hiszen sem tartósítószert, sem allergén anyagokat nem tartalmaz a termék.

A kérdésekhez több segítséget a www.haribo.com weboldalon található.

 

Keress minket a www.haribo.com-on és a Facebookon is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top