Nyereményjátékok

Precíziós szájápolás limitált kiadásban

A napi szájápolásod alapja fogaid és az ínyed ápolásához kezdődjön a megfelelő eszköz megválasztásával. Az új, limitált kiadású Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe akár kétszer annyi bakteriális lepedéket is el tud távolítani, mint a hagyományos fogkeféd, és ezt a népszerű elektromos fogkefét most két egyedi színben, rózsaszín és fekete változatban is megkaphatod.

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe lepedékeltávolító hatékonyságát az egyedülálló 3D technológiának köszönheti. A fogkefefej az oszcilláló és pulzáló mozgásával egyenként körbeöleli a fogakat, eljut a nehezen elérhető helyekre is, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat. A fej percenként akár 28 800 mozdulatra is képes, csak összehasonlításképpen, egy hagyományos fogkefével ugyanennyi idő alatt mindössze nagyjából 600 mozdulatra vagyunk képesek.

Precíziós szájápolás limitált kiadásban

A beépített időmérő segíti a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartását. A 30 másodpercenkénti rezgő jelzés megkönnyíti a fogmosási idő egyenlő elosztását a száj minden részére.

A fogkefe akkumulátora tartós, akár 7 napos használatot is lehetővé tesz[1] nekünk, beépített kijelzője pedig mutatja az akkumulátor aktuális töltésszintjét, aminek köszönhetően soha nem lephet meg bennünket a váratlanul lemerülő fogkefe.

Precíziós szájápolás limitált kiadásban

 

Az Oral-B Precision Clean 700 elektromos fogkefe most két limitált színben, rózsaszínben és feketében is kapható és mindkettőhöz praktikus utazótok is tartozik.


[1] napi kétszer 2 perces fogmosás mellett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top