Nyereményjátékok

Nagyi már készül a húsvétra!

A tavasz beköszöntével újult erővel kezdjük tervezni a nagy húsvéti családi összejöveteleket. Így van ez “kedvenc Nagyink" konyhájában is, aki már gőzerővel és egy sor meglepetéssel készül az ünnepre.
Nagyi már készül a húsvétra!

Természetes, hogy mindannyian szeretnénk évről-évre egy picit szebb, illatosabb, ínycsiklandóbb süteményeket sütni és ezzel örömet szerezni szeretteinknek. Régóta tudjuk, hogy a tökéletes sütemény az alapanyagoknál kezdődik. A Nagyi titka termékek megjelenésük óta ennek jegyében járulnak hozzá a háziasszonyok legjobban sikerült süteményeihez. A nemrég megjelent két új lisztkülönlegesség szinte garantálja a csillogó szemeket az ünnepi asztalnál.

Kifejezetten piskótákhoz, muffinokhoz, kevert- illetve felvert tésztákhoz, szószok vagy krémek sűrítéséhez ajánlott az új, Extra finom süteményliszt, mely a búzafinomlisztnél jóval finomabbra őrölt, válogatott, kiváló minőségű búzából készül. Ennek köszönhetően az ezzel készült piskóta minden eddiginél szebb, könnyű és puha lesz.

Nagyi már készül a húsvétra!Az új, Nagyi titka Kelt tészta süteményliszt ideális élesztővel készült, kelesztett tésztafélékhez vagy süteményekhez. Az ezzel készített tészta gyönyörűen megkel, könnyű és puha lesz, így ezentúl nem jelenthet gondot a kelt tészta készítés.

Amíg mi a húsvéti menü összeállításán gondolkozunk és a konyhában szorgoskodunk, Nagyinál már a húsvéti ajándékok is megvannak. Ha ugyanis egy alkalommal legalább 2 kg Nagyi titka terméket vásárolunk, hetente különleges KitchenCraft® konyhai ajándékokat, húsvétkor pedig a 3 – No Frost hűtőszekrényből és Okos Sütőből álló – Samsung ajándékszett egyikét is megnyerhetjük, melyek hasznos társaink lesznek a konyhában. A játékra a blokkon található AP kód beküldésével lehet jelentkezni SMS-ben vagy Facebook-on. Részletek itt: http://jatek.nagyititka.hu

Nagyi már készül a húsvétra!

Szeretetteljes családi pillanatokat és csodás süteményeket kívánunk húsvétra is – a Nagyi titkával!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top