Nyereményjátékok

Solanie Argán őssejtes sorozat

A bőr fiatalon tartása, egészségének megőrzése a kozmetikai ipar egyik legfőbb kihívása. Nem csoda hát, hogy az újabbnál újabb bőrfiatalító módszereket mindig nagy érdeklődés övezi a várható eredményeket pedig árgus szemekkel figyelik a felhasználók.
Solanie Argán őssejtes sorozat

A bőrápolás évszázados, valamint legfrissebb kutatási eredményeit felhasználva a Solanie termékeket kozmetikus szakemberek és vegyészek fejlesztik. A felhasználható koncepciókat tudatosan szelektálják és próbálják ki a gyakorlatban is, hogy a kész termékek a tőlük leginkább elvárható eredményeket garantálják a professzionális felhasználás során.

A Solanie legfiatalabb termékcsaládja az argán fából nyert növényi őssejtekkel veszi fel a harcot a bőr öregedési tüneteivel szemben. A többi bőrápoló családdal ellentétben a növényi összetevők egészen az irháig lejutva a genetikai öregedés legfőbb helyszínén frissítik meg a bőralkotókat. A bőr saját őssejtjeit stimulálva és környezetüket vitalizálva támogatják a hám, valamint az irha megújulását, tömörségének javulását, ezáltal a ráncok csökkenését.

Ismerkedjetek meg ezzel a komplett bőrfiatalító családdal!

Solanie Argán Protect őssejtes nappali krém

Tökéletes védelem a nap minden szakához.  Kiváló nappali hidratáló, mely gazdag argán őssejt tartalmával támogatja a bőr normál működését. Speciális hatóanyag kivonata a bőr őssejtjeit védve ideális környezetet teremt a sejtreprodukcióhoz és a normál sejtciklus fenntartásához.

Solanie Argán Relax őssejtes éjszakai krém

A fáradt, megviselt bőr ideális nyugtatója. Gazdag éjszakai ápoló krém, mely a bőrben lezajló regenerációs folyamatok révén újrastrukturálja a nappal megviselt bőrt. Argán őssejt-kivonata segíti az egészséges sejtek képződését, és A-vitaminnal kombinálva újítja meg a bőralkotókat. E- és F-vitaminjai hatékonyan támogatják a sejtregenerációt, valamint élénkítik az új szövetek képződését.

Solanie Argán őssejtes sorozat


Solanie
 Argán Moisture őssejtes hidratáló és feszesítő maszk

Mélyhidratáló maszk a bőr azonnali nedvességpótlásához. Magas, 25% feletti aloe vera tartalma gyorsan és látványosan tölti fel a dehidratált bőrt. Vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal és enzimekkel támogatja a sejtek működését, és a bőrmegújításhoz szükséges új szövetek képződését. A bőrt nedvességgel feltöltve ideális környezetet biztosít, és szinergikusan erősíti az argán őssejtek stimuláló hatását, ezáltal az új sejtek képződését.

Solanie Argán Contour őssejtes szemránc szérum

A ragyogó szemkontúr eléréséhez. Hidratáló és ráncfeltöltő szérum, mely a bőr különböző rétegeire hatva frissíti, újítja meg azt.

Solanie Argán Renew őssejtes szérum

A bőrsejtek frissítéséhez és az egészséges sejtciklus biztosításához. Sejtmegújító szérum, mely magas argán őssejt-tartalma révén védi a bőrt az oxidatív sejtkárosodástól, ezáltal biztosítva ideális környezetet az új egészséges sejtek képződéséhez.

Solanie Argán őssejtes sorozat

Argán Energy bőrfiatalító olaj Q10-zel

Energetizáló hatású masszázsolaj a fáradt megviselt bőr feltöltéséhez és a kezelések során bevitt hatóanyagok stimulálásához. Önmagában vagy masszázskrémekkel kombinálva is kiválóan használható. Fokozza a bőr hidratációját, és megakadályozza annak kiszáradását. Komplex argán- és olívaolaj összetevőinek köszönhetően antioxidáns, szabadgyökfogó hatású.

Solanie Argán őssejtes sorozat A kérdés ma már nem az, hogy az egyre fejlettebb hatóanyag koncentrátumok képesek-e hatást gyakorolni a bőrre, hanem az, hogy hol a végső határ? Az argán őssejtek egyértelműen befolyásolják bőrünk önmegújító képességét és vitalizálják sejtjeit. Az öregedési folyamatok késleltetésében ez pedig mérföldkő.

A Solanie termékeket keresd kozmetikusodnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top