Nyereményjátékok

Wellness karácsonyra

Az év legszebb ünnepe mindjárt megérkezik, és már javában benne vagyunk az előkészületekben. Azok, akik a tökéletes karácsonyra törekednek, lassan már gondolkodnak a teendőkön, a meglepetéseken. Mi legyen a menü, hol találkozzunk a rokonokkal, kinek milyen ajándékot vegyünk, és vajon hogyan oldjuk meg úgy a készülődést, hogy a december 24-én ne hulla fáradtan álljunk a fenyőfa mellett gyertyagyújtáskor. Általános, de nagyon fontos kérdések, melyek minden decemberben fejtörést okoznak.
Wellness karácsonyra

Gondoltad volna, hogy az összes felmerülő probléma megoldható? Legyen szó családi ünnepről, finom vacsoráról, pihenésről vagy ajándékozásról, a NaturMed Hotel Carbona****superior Magyarország egyik legkedveltebb wellness szállodája mindenre nyújt megoldást! Vegyük sorra a nagy karácsonyi kérdéseket.

Wellness karácsonyra

Az egész család számára örömteli, nyugodt és békés ünneplést nemcsak otthon, hanem egy színvonalas hotelben is megszervezhetjük. A régen látott rokonok itt úgy karácsonyozhatnak együtt, hogy közben senki sem kényszerül állandó “konyhai üzemmódba”. A szállodában töltött ünnepnapok garantálják a pihenést, a meghitt hangulatot, ami mellé csak ráadás a fürdőzés, a gyerekprogramok sokasága, az egész napos játék, élmény, Polyák Lilla karácsonyi gálaműsora és Zséda szilveszteri fellépése. A karácsonyi gasztronómiai élvezetekről a szálloda négycsillagos séfje gondoskodik.

Wellness karácsonyra

Ha azonban az ünnepeket otthon szeretnéd tölteni családi körben, szánjatok időt egy kis karácsony előtti feltöltődésre, hogy végre kipihenten bontogathassátok majd a fa alatt a karácsonyi ajándékokat. Az ünnepek előtti pihenéshez a négycsillagos szálloda legkedvezőbb ajánlatát, az adventi akciót érdemes kihasználni. Kényeztetés a megfáradt testnek, felüdülés a léleknek a regeneráló spa programok és a csodás termálvíz segítségével.

Wellness karácsonyra

A karácsony után pedig indulhat a tél szünet. Ilyenkor a legtöbb szülőt is szabadságra engedik és nincs is annál jobb program, mint otthon gubbasztás helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe, a fürdők világába. Ebben az időszakban a szálloda és Hévíz városa is tele van programokkal, fürdőzés, séták, esti programok, előszilveszteri buli garantálja az élményeket.

Wellness karácsonyra

Ha a karácsonyra már csak az ajándék hiányzik, arra is kínál megoldást a NaturMed Hotel Carbona! Csodás ajándék lehet idősnek, fiatalnak egyaránt a Carbona pihenésről szóló ajándékutalvány. Ünnep, élmény és ajándék – egybeforr Hévízzel és a NaturMed Hotel Carbonával ****superior.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top