Nyereményjátékok

Lapos és izmos hasat szeretnél?

Tombol a tavasz, lekerültek a jótékonyan takaró ruhadarabok és most szembesülsz vele, hogy az alakod még nem áll készen a strandszezonra? Jó lenne egy intenzív mozgásforma, amellyel a tél során lerakódott zsírpárnákat könnyebb eltüntetni? Gyere, megmutatjuk, hogyan tudsz napi 5 perc alatt hathatós eredményt elérni!
Lapos és izmos hasat szeretnél?

Az OTO Chili kockahas gépet eddig több tízezren választották otthoni alakformálásra, az eszköz titka pedig épp az egyszerűségében rejlik. Egyetlen mozdulattal megdolgoztatja a főbb izomcsoportokat, ez a sok izom pedig koncentráltabb zsírégetésre készteti a tested. Így intenzívebb fogyást tapasztalhatsz és már napi 5 perc rendszeres használattal formálhatod a kar, a hát, a has, a fenék és a comb izmait.

Lapos és izmos hasat szeretnél?

A legjobb benne, hogy az OTO Chili mindenkinél működik. Legyen szó akár termetes sörpocakról, belső szervekre rakódó, viscerális hasi zsírról vagy szülés után szétnyílt hasizom és gyenge hasfal okozta megereszkedett női hasról – kitartó, legalább 1-2 hónapos Chili használat után szemmel látható lesz a változás! A karcsúsodás mellé bónusz, hogy a rendszeres Chili-használattal a hát mélyizmait és a törzsizmokat is megerősítheted, így búcsút mondhatsz a sok ülés vagy helytelen tartás okozta kínzó derékfájdalmaknak is!

Lapos és izmos hasat szeretnél?

Tartozz közénk! Az eredeti OTO Chili kockahas gép már több mint 15 000 fős Facebook közösséggel rendelkezik. Várunk az “OTO Chilivel kockásítunk” elnevezésű Facebook csoportba is, ahol a kezdőknek a több éve rendszeresen chilizők segítenek fotókkal, edzésmódszerekkel és tanácsokkal.

Szeretnél többet megtudni az OTO Chili kockahas gépről? Kattints ide és nézd meg néhány átalakulás történetét is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top